larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.057 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #11 Salih METİN dedi: Balıkçılık iyi gibiydi. Genişletmek için tıkla... Balıktan parayı kırıyorum ama sıkıcı geliyor hocam tüm gün dikilip tutmak
Salih METİN dedi: Balıkçılık iyi gibiydi. Genişletmek için tıkla... Balıktan parayı kırıyorum ama sıkıcı geliyor hocam tüm gün dikilip tutmak
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.862 Makaleler 3 Çözümler 59 12 Haziran 2023 #12 larenno dedi: Balıktan parayı kırıyorum ama sıkıcı geliyor hocam tüm gün dikilip tutmak. Genişletmek için tıkla... Maden yapın maden. Özellikle bakır ve demir para kazanmanın en önemli yolu.
larenno dedi: Balıktan parayı kırıyorum ama sıkıcı geliyor hocam tüm gün dikilip tutmak. Genişletmek için tıkla... Maden yapın maden. Özellikle bakır ve demir para kazanmanın en önemli yolu.
larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.057 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #13 Yukapian dedi: Maden yapın maden. Özellikle bakır ve demir para kazanmanın en önemli yolu. Genişletmek için tıkla... Madene de gidiyorum ama madenleri satamıyorum fıskiye yapıyorum çok harcıyor para gelmiyor balığı satıyorum o yüzden
Yukapian dedi: Maden yapın maden. Özellikle bakır ve demir para kazanmanın en önemli yolu. Genişletmek için tıkla... Madene de gidiyorum ama madenleri satamıyorum fıskiye yapıyorum çok harcıyor para gelmiyor balığı satıyorum o yüzden