Şöyle bir şey buldum;
Sonunda sorunu çözmeyi başardım! Yardımınız için ve Satoru'ya da çok teşekkürler! Gelecekte başka birinin bu sorunla karşılaşması durumunda, yaptığım şey şu:
Sanırım birkaç sorun vardı; olay görüntüleyiciyi kullanırken sürücülerimden birinde 'hatalı blok' gösteren tekrarlayan bir sorun fark ettim. Biraz araştırma yaptıktan sonra bozuk bloğu çözmek için CMD istemi aracılığıyla bir düzeltme uyguladım.
Bozuk blok düzeltildikten ve onarım aracını kullanmaya çalıştığımda (daha önce açılmıyordu), bu şimdi başlatıldı ve çözülen iki sorun buldum.
Bundan sonra oyunu başlatmayı denedim ama aynı sorun oluştu. Daha sonra onarım aracını tekrar çalıştırdım ancak aynı sorunları 'çözdükten' sonra Windows ayarlarıma girdim ve tüm .NET özelliklerini manuel olarak kaldırdım ve ardından Windows özelliklerini açma ve kapatma bölümü aracılığıyla tüm .NET özelliklerini yeniden ekledim.
Daha sonra oyunu tekrar başlatmayı denedim ve işe yaradı. (PC'yi kullandığım düzeltmeden kısa bir süre sonra bir yan not, uygulamaların başlatılması vb. gibi şeylerin de gözle görülür derecede daha hızlı olduğu görülüyor)
Buradaki herkesin yardımı için tekrar teşekkürler!