EfeAhmed Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Oyunu çalıştırdığım zaman yükleme komut dosyası çalışıyor (Microsoft .NET Framework). Yazıyor açılmıyor. Oyunu başlatması için ne yapmam gerekli. (Microsoft .NET Framework) en son sürümden bir önceki sürüm kurulu. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Oyunu çalıştırdığım zaman yükleme komut dosyası çalışıyor (Microsoft .NET Framework). Yazıyor açılmıyor. Oyunu başlatması için ne yapmam gerekli. (Microsoft .NET Framework) en son sürümden bir önceki sürüm kurulu.
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #11 EfeAhmed dedi: Onuda denedim değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir hata veriyor mu peki oyun. Artı 0 Eksi
EfeAhmed dedi: Onuda denedim değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir hata veriyor mu peki oyun.
KS KS EfeAhmed Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #12 Açılmıyor ki hata versin. Artı 0 Eksi
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #13 EfeAhmed dedi: Açılmıyor ki hata versin. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden mi aldın. Bir de sen sistemini söyler misin bir belki driverlerın güncel değildir. Artı 0 Eksi
EfeAhmed dedi: Açılmıyor ki hata versin. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden mi aldın. Bir de sen sistemini söyler misin bir belki driverlerın güncel değildir.
KS KS EfeAhmed Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #14 Steam'den aldım. Sistemim kaldırıyor yüksek sistem isteyen bir oyun değil zaten. Artı 0 Eksi