qino88 Centipat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer Hatay 19 Nisan 2021 #1 Yeri çapalıyorum ama günler geçse de, sulasam falan da düzelmiyor toprak ve hiç hoş bir görüntü değil, düzeltmenin bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2021
Yeri çapalıyorum ama günler geçse de, sulasam falan da düzelmiyor toprak ve hiç hoş bir görüntü değil, düzeltmenin bir yolu var mı?
Çözüm S Silinen üye 266150 19 Nisan 2021 qino88 dedi: Yeri çapalıyorum ama günler geçse de, sulasam falan da düzelmiyor toprak ve hiç hoş bir görüntü değil, düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kazmayla vurursanız düzelir hocam. Ayrıca rica etsem konuıyu çözüldü olarak işaretler misiniz? <3
qino88 dedi: Yeri çapalıyorum ama günler geçse de, sulasam falan da düzelmiyor toprak ve hiç hoş bir görüntü değil, düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kazmayla vurursanız düzelir hocam. Ayrıca rica etsem konuıyu çözüldü olarak işaretler misiniz? <3
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 19 Nisan 2021 #2 qino88 dedi: Yeri çapalıyorum ama günler geçse de, sulasam falan da düzelmiyor toprak ve hiç hoş bir görüntü değil, düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kazmayla vurursanız düzelir hocam. Ayrıca rica etsem konuıyu çözüldü olarak işaretler misiniz? <3 Artı 3 Eksi Çözüm
qino88 dedi: Yeri çapalıyorum ama günler geçse de, sulasam falan da düzelmiyor toprak ve hiç hoş bir görüntü değil, düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kazmayla vurursanız düzelir hocam. Ayrıca rica etsem konuıyu çözüldü olarak işaretler misiniz? <3
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 19 Nisan 2021 #3 Kazmayla vur düzelir. Artı 1 Eksi
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #4 qino88 dedi: Yeri çapalıyorum ama günler geçse de, sulasam falan da düzelmiyor toprak ve hiç hoş bir görüntü değil, düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sulayan bir toprak nasıl geçebilir zaten? Bir zaman boyunca o toprağı hiç ellemezseniz ya da kazmayla vurursanız düzeliyor. Artı 1 Eksi
qino88 dedi: Yeri çapalıyorum ama günler geçse de, sulasam falan da düzelmiyor toprak ve hiç hoş bir görüntü değil, düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sulayan bir toprak nasıl geçebilir zaten? Bir zaman boyunca o toprağı hiç ellemezseniz ya da kazmayla vurursanız düzeliyor.