Stardew Valley çiftlik devretme

Kerolok

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşım çok müsait olmuyor ve 3 kişi olarak sunucuya veya çiftliğe giremiyoruz ama çok kastığımızdan dolayı yeni sunucuda açamıyoruz.
Arkadaşın bize sunucuyu devretme gibi bir şey yapabilmesi mümkün mü hocam?

Sunucu devretme dediğiniz, anlamadım yani kendiniz mi açtınız ya da bir yerden sunucu mu kiraladınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle hocam arkadaş kurdu çiftliği oyun üzerinden ama aktif olamadığından açmıyor çok fazla.
Ama bana adminlik verme gibi bir şey yapabilir mi diye soruyorum

Şöyle hocam arkadaş kurdu çiftliği oyun üzerinden ama aktif olamadığından açmıyor çok fazla.
Ama bana adminlik verme gibi bir şey yapabilir mi diye soruyorum
Hocam save dosyanızı arkadaşınıza atın arkadaşınız host olsun sanırım olur emin değilim aynı sorunu The Forest'ta yapmıştık oldu.

Oyunun save dosyasını size atsın sizde kendi save dosyanıza onu atın öyle olunca girebiliyordunuz herhalde.

Ama bana adminlik verme gibi bir şey yapabilir mi diye soruyorum.

Hocam şöyle adminlik falan veremez ama eğer dünyasını kaydetip sana atarsa ve sen kendi oyununa entegre edersen dünyayı sen açmış olacaksın ve sen sunucuyu açıçaksın.

Yukarıdaki arkadaşların dediği bana biraz saçma geliyor ama olabilir de. Steam Cloud üzerine kaydoluyor diye biliyorum harita ve dünyalar. Eğer öyleyse arkadaşınızın save dosyasını size atması bir şeyi değiştirmez. Ama denemekte fayda var.

İtemler falan gitmez değil mi hocam.

Dünya kimse ondaki eşyalr çok yüksek ihtimalle üstünde kalır ama başka hesaplardaki eşyalar gidebilir bence szi yine garantiye alın eşyaları bir sandığa bırak.

Hocam ben tek kişilik save de yapmıştım işe yaramıştı online de nasıl olur bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…