Arkadaşım çok müsait olmuyor ve 3 kişi olarak sunucuya veya çiftliğe giremiyoruz ama çok kastığımızdan dolayı yeni sunucuda açamıyoruz.
Arkadaşın bize sunucuyu devretme gibi bir şey yapabilmesi mümkün mü hocam?
Şöyle hocam arkadaş kurdu çiftliği oyun üzerinden ama aktif olamadığından açmıyor çok fazla.
Ama bana adminlik verme gibi bir şey yapabilir mi diye soruyorum
Şöyle hocam arkadaş kurdu çiftliği oyun üzerinden ama aktif olamadığından açmıyor çok fazla.
Ama bana adminlik verme gibi bir şey yapabilir mi diye soruyorum
Ama bana adminlik verme gibi bir şey yapabilir mi diye soruyorum.
Hocam şöyle adminlik falan veremez ama eğer dünyasını kaydetip sana atarsa ve sen kendi oyununa entegre edersen dünyayı sen açmış olacaksın ve sen sunucuyu açıçaksın.
Yukarıdaki arkadaşların dediği bana biraz saçma geliyor ama olabilir de. Steam Cloud üzerine kaydoluyor diye biliyorum harita ve dünyalar. Eğer öyleyse arkadaşınızın save dosyasını size atması bir şeyi değiştirmez. Ama denemekte fayda var.
Dünya kimse ondaki eşyalr çok yüksek ihtimalle üstünde kalır ama başka hesaplardaki eşyalar gidebilir bence szi yine garantiye alın eşyaları bir sandığa bırak.
Yukarıdaki arkadaşların dediği bana biraz saçma geliyor ama olabilir de. Steam Cloud üzerine kaydoluyor diye biliyorum harita ve dünyalar. Eğer öyleyse arkadaşınızın save dosyasını size atması bir şeyi değiştirmez. Ama denemekte fayda var.