O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Stardew Valley adlı oyuna mod kurmak için indirdiğim SMAPI adlı uygulamanın verdiği hata. Nedeni ne olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?
Stardew Valley adlı oyuna mod kurmak için indirdiğim SMAPI adlı uygulamanın verdiği hata. Nedeni ne olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 5 Haziran 2024 #2 Hocam windows mu kullanıyorsunuz linux mu? Linuxda birisi de benzer hatayı yaşamış. Artı 0 Eksi
Relax ol Kanka Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Hocam yazdığına göre indirdiğiniz mod oyun kodlarını değiştirmiş Artı 0 Eksi
KS KS O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #4 DTB dedi: Hocam windows mu kullanıyorsunuz linux mu? Linuxda birisi de benzer hatayı yaşamış. Genişletmek için tıkla... Windows kullanıyorum. Yine de linuxtaki hatanın çözümü varsa söyleyebilir misiniz ? Benzer yolları deneyebilirim belki. Relax ol Kanka dedi: Hocam yazdığına göre indirdiğiniz mod oyun kodlarını değiştirmiş Genişletmek için tıkla... İndirdiğim mod sayısı biraz fazla. Sıkıntılı olan modlar en altta yazan 3 mod mu, öğrenebiliyor muyuz ? Artı 0 Eksi
DTB dedi: Hocam windows mu kullanıyorsunuz linux mu? Linuxda birisi de benzer hatayı yaşamış. Genişletmek için tıkla... Windows kullanıyorum. Yine de linuxtaki hatanın çözümü varsa söyleyebilir misiniz ? Benzer yolları deneyebilirim belki. Relax ol Kanka dedi: Hocam yazdığına göre indirdiğiniz mod oyun kodlarını değiştirmiş Genişletmek için tıkla... İndirdiğim mod sayısı biraz fazla. Sıkıntılı olan modlar en altta yazan 3 mod mu, öğrenebiliyor muyuz ?
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 5 Haziran 2024 #5 omerfarukcoban dedi: Windows kullanıyorum. Yine de linuxtaki hatanın çözümü varsa söyleyebilir misiniz ? Benzer yolları deneyebilirim belki. İndirdiğim mod sayısı biraz fazla. Sıkıntılı olan modlar en altta yazan 3 mod mu, öğrenebiliyor muyuz ? Genişletmek için tıkla... Online not working on linux, page 1 - Forum - GOG.com Download the best games on Windows & Mac. A vast selection of titles, DRM-free, with free goodies, and lots of pure customer love. www.gog.com Çözümünü bulamadım ama eğer oyunun gog sürümünü kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
omerfarukcoban dedi: Windows kullanıyorum. Yine de linuxtaki hatanın çözümü varsa söyleyebilir misiniz ? Benzer yolları deneyebilirim belki. İndirdiğim mod sayısı biraz fazla. Sıkıntılı olan modlar en altta yazan 3 mod mu, öğrenebiliyor muyuz ? Genişletmek için tıkla... Online not working on linux, page 1 - Forum - GOG.com Download the best games on Windows & Mac. A vast selection of titles, DRM-free, with free goodies, and lots of pure customer love. www.gog.com Çözümünü bulamadım ama eğer oyunun gog sürümünü kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyor olabilir.
Relax ol Kanka Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #6 omerfarukcoban dedi: Windows kullanıyorum. Yine de linuxtaki hatanın çözümü varsa söyleyebilir misiniz ? Benzer yolları deneyebilirim belki. İndirdiğim mod sayısı biraz fazla. Sıkıntılı olan modlar en altta yazan 3 mod mu, öğrenebiliyor muyuz ? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle görünmüyor ama pek emin değilim, bi silmeyi deneyin isterseniz Artı 0 Eksi
omerfarukcoban dedi: Windows kullanıyorum. Yine de linuxtaki hatanın çözümü varsa söyleyebilir misiniz ? Benzer yolları deneyebilirim belki. İndirdiğim mod sayısı biraz fazla. Sıkıntılı olan modlar en altta yazan 3 mod mu, öğrenebiliyor muyuz ? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle görünmüyor ama pek emin değilim, bi silmeyi deneyin isterseniz