swd Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 51 Çözümler 1 Yer Keşan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tüccar 30 Haziran 2023 #1 Bugün Steam'de Stardew Valley gircektin ve oyun açılmadı ve "geçersiz lisans" uyarısı aldım, sorunu nedir acaba?
Bugün Steam'de Stardew Valley gircektin ve oyun açılmadı ve "geçersiz lisans" uyarısı aldım, sorunu nedir acaba?
Çözüm swd 30 Haziran 2023 White dragon dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Şimdi çözdüm abimin hesabından almiştim oyunu kendi hesabimdan girince öyle olmuş iyi bayramlar dilerim sağ olun. Teru dedi: Şimdi denedim açıldı bende. Genel bir sorun ya da anlık server sorunu vs. olabilir. Tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Şimdi çözdüm abimin hesabından almiştim oyunu kendi hesabimdan girince öyle olmuş iyi bayramlar dilerim sağ olun.
White dragon dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Şimdi çözdüm abimin hesabından almiştim oyunu kendi hesabimdan girince öyle olmuş iyi bayramlar dilerim sağ olun. Teru dedi: Şimdi denedim açıldı bende. Genel bir sorun ya da anlık server sorunu vs. olabilir. Tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Şimdi çözdüm abimin hesabından almiştim oyunu kendi hesabimdan girince öyle olmuş iyi bayramlar dilerim sağ olun.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.065 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Haziran 2023 #2 Şimdi denedim açıldı bende. Genel bir sorun ya da anlık server sorunu vs. olabilir. Tekrar dener misin? Artı 0 Eksi
Şimdi denedim açıldı bende. Genel bir sorun ya da anlık server sorunu vs. olabilir. Tekrar dener misin?
KS KS swd Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 51 Çözümler 1 Yer Keşan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tüccar 30 Haziran 2023 #3 Hayır olmadı maalesef. Bu arada hemen dondugunuz için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
code 202 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 210 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #4 swd dedi: Bugün Steam'de Stardew Valley gircektin ve oyun açılmadı ve "geçersiz lisans" uyarısı aldım, sorunu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Şu oyunu oynayan var mı bende almıştım önceden oynamadım oynayacak varsa girelim. Artı 0 Eksi
swd dedi: Bugün Steam'de Stardew Valley gircektin ve oyun açılmadı ve "geçersiz lisans" uyarısı aldım, sorunu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Şu oyunu oynayan var mı bende almıştım önceden oynamadım oynayacak varsa girelim.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #5 swd dedi: Hayır olmadı maalesef. Bu arada hemen dondugunuz için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı deneyin lütfen. Artı 0 Eksi
swd dedi: Hayır olmadı maalesef. Bu arada hemen dondugunuz için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı deneyin lütfen.
KS KS swd Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 51 Çözümler 1 Yer Keşan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tüccar 30 Haziran 2023 #6 White dragon dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Şimdi çözdüm abimin hesabından almiştim oyunu kendi hesabimdan girince öyle olmuş iyi bayramlar dilerim sağ olun. Teru dedi: Şimdi denedim açıldı bende. Genel bir sorun ya da anlık server sorunu vs. olabilir. Tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Şimdi çözdüm abimin hesabından almiştim oyunu kendi hesabimdan girince öyle olmuş iyi bayramlar dilerim sağ olun. Artı 0 Eksi Çözüm
White dragon dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Şimdi çözdüm abimin hesabından almiştim oyunu kendi hesabimdan girince öyle olmuş iyi bayramlar dilerim sağ olun. Teru dedi: Şimdi denedim açıldı bende. Genel bir sorun ya da anlık server sorunu vs. olabilir. Tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Şimdi çözdüm abimin hesabından almiştim oyunu kendi hesabimdan girince öyle olmuş iyi bayramlar dilerim sağ olun.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #7 swd dedi: Şimdi çözdüm abimin hesabından almiştim oyunu kendi hesabimdan girince öyle olmuş iyi bayramlar dilerim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Size de keyifli oyunlar diliyorum. Size de iyi bayramlar. Artı 0 Eksi
swd dedi: Şimdi çözdüm abimin hesabından almiştim oyunu kendi hesabimdan girince öyle olmuş iyi bayramlar dilerim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Size de keyifli oyunlar diliyorum. Size de iyi bayramlar.