GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 19 Aralık 2022 #11 Yukapian dedi: Hayır hikayede hiçbir değişiklik olmuyor Sürprizbozan: Oyun hakkında spoiler her ikisini de bitirdiğimiz zaman adaya gidiyoruz Arkadaşların duygusallığına bakmayın joja her zaman daha kolay ve daha sonrasındada pierreden daha yararlı şeyler yapıyorlar sizin için. Genişletmek için tıkla... Hikayenin sonu değişti demedim zaten hikayeye farklı yön veriyor dedim. Sonun aynı bittiğini ben de biliyorum fakat bazı şeyler değişiyor.
Yukapian dedi: Hayır hikayede hiçbir değişiklik olmuyor Sürprizbozan: Oyun hakkında spoiler her ikisini de bitirdiğimiz zaman adaya gidiyoruz Arkadaşların duygusallığına bakmayın joja her zaman daha kolay ve daha sonrasındada pierreden daha yararlı şeyler yapıyorlar sizin için. Genişletmek için tıkla... Hikayenin sonu değişti demedim zaten hikayeye farklı yön veriyor dedim. Sonun aynı bittiğini ben de biliyorum fakat bazı şeyler değişiyor.