karapazar Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Sorum basit, ayni savei hem Steam versiyonundan hem de iPad uzerinden oynayabilir miyim?
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 3 Mayıs 2025 #3 Evet, cross-play var. 1.6 güncellemesiyle artık mobil ve bilgisayar ile CO-OP oynayabiliyorsun. Ama galiba cross-platform save desteğini merak ediyorsun. O da var. Bu yöntemle save aktarmak meşakatli bir iş haline gelebiliyor.
Evet, cross-play var. 1.6 güncellemesiyle artık mobil ve bilgisayar ile CO-OP oynayabiliyorsun. Ama galiba cross-platform save desteğini merak ediyorsun. O da var. Bu yöntemle save aktarmak meşakatli bir iş haline gelebiliyor.
karapazar Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #4 ensareis dedi: Evet, cross-play var. 1.6 güncellemesiyle artık mobil ve bilgisayar ile Co-op oynayabiliyorsun. Ama galiba cross-platform save desteğini merak ediyorsun. O da var. bu yöntemle save aktarmak meşakatli bir iş haline gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bunu gormustum hocam ama her seferinde dosyayi aktarmakla ugrasamayacagim icin konuyu açtım, yine de teşekkür ederim.
ensareis dedi: Evet, cross-play var. 1.6 güncellemesiyle artık mobil ve bilgisayar ile Co-op oynayabiliyorsun. Ama galiba cross-platform save desteğini merak ediyorsun. O da var. bu yöntemle save aktarmak meşakatli bir iş haline gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bunu gormustum hocam ama her seferinde dosyayi aktarmakla ugrasamayacagim icin konuyu açtım, yine de teşekkür ederim.