Stardew Valley kalp 8'e çıkarılır mı?

Brave_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Stardew Valley oynuyorum. Haley'e iki hediye verdim ama haftada 2 hediye de 1 kalp artıyor. Bu da bayağı uzun sürecek. Sizlere sorum oyunun save dosyasından para miktarını değiştirdiğimiz gibi kalp miktarınıda değiştirebiliyor muyuz?

Karakterlerin az sevdikleri ve çok sevdikleri ürünler var. Eğer çok sevdiği ürünü bulabilirseniz haftada 3-4 kalbe kadar artar.

Sorunuza gelirsek, bilmiyorum. Sadece bu detayı vermek için yazıyorum.

Karakterlerin az sevdikleri ve çok sevdikleri ürünler var. Eğer çok sevdiği ürünü bulabilirseniz haftada 3-4 kalbe kadar artar.

Sorunuza gelirsek, bilmiyorum. Sadece bu detayı vermek için yazıyorum.

Teşekkür ederim. Şu anlık en sevdiklerinden ona ay çiçeği veriyorum. Oyunun save dosyasında Haley yazınca bayağı bir seçenek çıkıyor ama hangisi bilmiyorum. O yüzden buraya sordum.

List of All Gifts - Stardew Valley Wiki hangi karakterin hangi ürünü sevdiğini, hangi ürünün ne kadar ilişki kazandıracağını buradan görebilirsiniz, hediye verdiğinizde ilişkiniz artacaktır. save dosyası olayını bilmiyorum, gerek de yok şahsen. kasması kolay.

Evet değiştirebilirsiniz fakat o değeri bulmak ve değişiklik yapmak epey uğraştırır onun yerine size tavsiyem doğum günün de en sevdiği ürünleri verirseniz 2 kalp artar. Ayrıca en çok sevdiği ürünü bulabilirseniz bu çok daha hızlı artar.

Eğer isterseniz en sevdiği yiyeceğe bakabilirsiniz.

Hepinize teşekkür ederim. Save dosyasından nasıl değiştireceğimi buldum. İhtiyacı olan arkadaşlar için kalp değiştirme kısmından videoyu bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle merhaba. Stardew Valley oynuyorum. Haley'e iki hediye verdim ama haftada 2 hediye de 1 kalp artıyor. Bu da bayağı uzun sürecek. Sizlere sorum oyunun save dosyasından para miktarını değiştirdiğimiz gibi kalp miktarınıda değiştirebiliyor muyuz?
Fulya verebilirsiniz hocam.Hem en sevdiği ürünler arasında hem de çok kolay bulunuyor, yaz mevsimlerinde her gün iki üç tur atın ve topladığınız fulyaları hediye olarak verin.Doğum gününde de boş geçmemeyi ihmal etmeyin.İyi oyunlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı