*Spoiler kısımları taktik içermiyor* Hayvanlarınla ilgilen. Günlük 2 keçi peyniri ve 2 inek peyniri yapıp, 1 hafta boyunca düzenli olarak fıçılarda bekletirsen, bir düzene soktuktan sonra günlük olarak gelen peynirler altın yıldızlı çıkmaya başlayacak ve sen onları günlük olarak düzenli bir şekilde fıçıda bekletirsen iridyum yıldızlı çıkmaya başlayacak. Yani o gün yaptığın peynirler direkt iridyum yıldızlı çıkmış olacak. Sadece düzene sokman önemli. Tavuklarda fıçılarda bekletme olmadığı için onlar altın yıldızlı kalacak. Günlük 6.5k civarı geliyor 1 tam kümes ve ahırdan. Samanlar da yaklaşık 1600 altına mâl oluyor. Ürünlerinin kaliteli olduğunu düşünerek yazdım. Eğer büyük süt ve büyük yumurta almaya başlamadıysan bu sana pek kazandırmaz. Eğer siloların boşsa lazım olan samanı istemeyerek de olsa Marnie'den alman gerekiyor. Ben ilk yılımda bunu yaptım, kışı az bir kârla geçirdim. Sonraki sene iyice saman depoladım ve kışın sabahları rutin olarak yukarıdaki işleri yapıp gün boyunca kasabada takıldım, skill kastım. Şuan 800k param var neye harcasam bilmiyorum. 4. yılımda sıkıldım pek girmiyorum şuan. Canım çekerse 3-4 oyun günü oynamaya giriyorum sadece. Boş zamanlarında maden gölünde balık tutmaya çalışabilirsin, madenlerde kasılabilirsin ama en çok balıkçılık kazandırıyor.