Stardew Valley Mobile vagonda köprü yok

Renito

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen3 3100 Rx5500 XT
Meslek
İşsiz (öğrenci)
Bildiğiniz üzere oyunun belli aşamasından sonra halkevi açılıyor üşengeç birisi olarak oyunun 2. Yılında halkevine başladım. Sırasıyla Vagonu, Otobüsü ve Köprüyü açtım. İlk açtığım gün köprünün o mekan vagonda göründü ancak daha sonra denediğimde ise vagonda köprü yoktu. Hem maden hem de otobüs durağının oradan köprü gözükmüyor. Ancak köprüdeki vagon diğer her yeri gösteriyor. Cihaz mobil desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cümlenizi tam anlayamadım, vagon dediğiniz şey hızlı ulaşım için olan vagon ise otobüs durağının oradaki vagonu kontrol eder misin?

Soruyu çok kez okudum ama tam anlayamadım SS ile anlatma şansın var mı? dur anladım gibi ss gerek yok

Sorun sanırsam köprünün oradan diğer yerlere vagon ile gidebilmemiz ama diğer yerlerden köprüye gidemememiz. Dur bakim

Az önce kontrol ettim ve bir sıkıntı yoktu. Vagona bindiğin yerin SSni atabilir misin yanlış anlamadıysam haritanın en üst sağ tarafından bahsedıyorsun

Arkadaşlar oyunun takılmasıymış oyundan sürekli kaydetmeden çıktığım içintaş ocağını oyun kabul etmemiş. Sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…