Stardew Valley mod çalışmıyor

sparkle35

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Videodaki gibi yaptım cjb kurulumunu yapıp üstüne de dosyaları mods klasörüne ekledim fakat hala çalışmıyor nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 1716315271068.png
    3,6 KB · Görüntüleme: 166
  • 1716315320884.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 164

SMAPI'yi ve modları yükledikten sonra stardew in dosyasında aşağılarda olması lazım olmazsa hiçbir şekilde açamazsınız.

SMAPI'yi ve modları yükledikten sonra stardew in dosyasında aşağılarda olması lazım olmazsa hiçbir şekilde açamazsınız.

Modu kurarken Steam'e yapıştırmamız gereken bir yazı varmış atlamışım onu tekrar CMD penceresin açınca yazmıyor ve silinmiyor ne yapmam lazım.

Modu kurarken Steam'e yapıştırmamız gereken bir yazı varmış atlamışım onu tekrar CMD penceresin açınca yazmıyor ve silinmiyor ne yapmam lazım.

O oyundan başarım kazanmak için var ben de yapmamıştım onu bence siz tamamen SMAPI'yi falan silin öyle yapın.

O oyundan başarım kazanmak için var ben de yapmamıştım onu bence siz tamamen SMAPI'yi falan silin öyle yapın.

Hayır SMAPI kurarken istiyor o yazıyı Steam'e yapıştırmadığım için mod kurulmamış ne silebiliyorum ne kullanabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…