sparkle35 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2024 #1 Videodaki gibi yaptım cjb kurulumunu yapıp üstüne de dosyaları mods klasörüne ekledim fakat hala çalışmıyor nasıl çözebilirim?
Videodaki gibi yaptım cjb kurulumunu yapıp üstüne de dosyaları mods klasörüne ekledim fakat hala çalışmıyor nasıl çözebilirim?
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2024 #2 Modları yükledikten sonra buradan açmanız gerek. yer fıstığı dedi: Modları yükledikten sonra buradan açmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1716315271068.png 3,6 KB · Görüntüleme: 166 1716315320884.png 4,2 KB · Görüntüleme: 164 Artı 0 Eksi
Modları yükledikten sonra buradan açmanız gerek. yer fıstığı dedi: Modları yükledikten sonra buradan açmanız gerek. Genişletmek için tıkla...
KS KS sparkle35 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2024 #3 yer fıstığı dedi: Modları yükledikten sonra buradan açmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle bir dosya yok. sparkle35 dedi: Ben de öyle bir dosya yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yaptım Artı 0 Eksi
yer fıstığı dedi: Modları yükledikten sonra buradan açmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle bir dosya yok. sparkle35 dedi: Ben de öyle bir dosya yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yaptım
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2024 #4 sparkle35 dedi: Ben de öyle bir dosya yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yaptım. Genişletmek için tıkla... SMAPI'yi ve modları yükledikten sonra stardew in dosyasında aşağılarda olması lazım olmazsa hiçbir şekilde açamazsınız. Artı 0 Eksi
sparkle35 dedi: Ben de öyle bir dosya yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yaptım. Genişletmek için tıkla... SMAPI'yi ve modları yükledikten sonra stardew in dosyasında aşağılarda olması lazım olmazsa hiçbir şekilde açamazsınız.
KS KS sparkle35 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2024 #5 yer fıstığı dedi: SMAPI'yi ve modları yükledikten sonra stardew in dosyasında aşağılarda olması lazım olmazsa hiçbir şekilde açamazsınız. Genişletmek için tıkla... Modu kurarken Steam'e yapıştırmamız gereken bir yazı varmış atlamışım onu tekrar CMD penceresin açınca yazmıyor ve silinmiyor ne yapmam lazım. Artı 0 Eksi
yer fıstığı dedi: SMAPI'yi ve modları yükledikten sonra stardew in dosyasında aşağılarda olması lazım olmazsa hiçbir şekilde açamazsınız. Genişletmek için tıkla... Modu kurarken Steam'e yapıştırmamız gereken bir yazı varmış atlamışım onu tekrar CMD penceresin açınca yazmıyor ve silinmiyor ne yapmam lazım.
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2024 #6 sparkle35 dedi: Modu kurarken Steam'e yapıştırmamız gereken bir yazı varmış atlamışım onu tekrar CMD penceresin açınca yazmıyor ve silinmiyor ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... O oyundan başarım kazanmak için var ben de yapmamıştım onu bence siz tamamen SMAPI'yi falan silin öyle yapın. Artı 0 Eksi
sparkle35 dedi: Modu kurarken Steam'e yapıştırmamız gereken bir yazı varmış atlamışım onu tekrar CMD penceresin açınca yazmıyor ve silinmiyor ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... O oyundan başarım kazanmak için var ben de yapmamıştım onu bence siz tamamen SMAPI'yi falan silin öyle yapın.
KS KS sparkle35 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2024 #7 yer fıstığı dedi: O oyundan başarım kazanmak için var ben de yapmamıştım onu bence siz tamamen SMAPI'yi falan silin öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Hayır SMAPI kurarken istiyor o yazıyı Steam'e yapıştırmadığım için mod kurulmamış ne silebiliyorum ne kullanabiliyorum. Artı 0 Eksi
yer fıstığı dedi: O oyundan başarım kazanmak için var ben de yapmamıştım onu bence siz tamamen SMAPI'yi falan silin öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Hayır SMAPI kurarken istiyor o yazıyı Steam'e yapıştırmadığım için mod kurulmamış ne silebiliyorum ne kullanabiliyorum.