cgknklcoglu Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Stardew Valley'e mod kuracağım fakat oyunun klasörlerinde mod klasörünü bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Stardew Valley'e mod kuracağım fakat oyunun klasörlerinde mod klasörünü bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
batuwanf Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H RTX 4050 45W 16GB Ram Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 cgknklcoglu dedi: Stardew Valley'e mod kuracağım fakat oyunun klasörlerinde mod klasörünü bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2513939 Genişletmek için tıkla... SMAPI indirmeyi düşündünüz mü?
cgknklcoglu dedi: Stardew Valley'e mod kuracağım fakat oyunun klasörlerinde mod klasörünü bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2513939 Genişletmek için tıkla... SMAPI indirmeyi düşündünüz mü?
cgknklcoglu Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 batuwanf dedi: SMAPI indirmeyi düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... hocam indirdim zaten komut sekmesi açılıyor enterliyorum daha da birşey olmuyor. Mod dosyasıda henüz gelmedi
batuwanf dedi: SMAPI indirmeyi düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... hocam indirdim zaten komut sekmesi açılıyor enterliyorum daha da birşey olmuyor. Mod dosyasıda henüz gelmedi
batuwanf Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H RTX 4050 45W 16GB Ram Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #4 cgknklcoglu dedi: hocam indirdim zaten komut sekmesi açılıyor enterliyorum daha da birşey olmuyor. Mod dosyasıda henüz gelmedi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cgknklcoglu dedi: hocam indirdim zaten komut sekmesi açılıyor enterliyorum daha da birşey olmuyor. Mod dosyasıda henüz gelmedi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cgknklcoglu Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #5 batuwanf dedi: SMAPI indirmeyi düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... hocam hallettim. zipden kuruyomuşum dosyayı, ondan kurmuyormuş.
batuwanf dedi: SMAPI indirmeyi düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... hocam hallettim. zipden kuruyomuşum dosyayı, ondan kurmuyormuş.
salice Yoctopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2025 #6 cgknklcoglu dedi: Stardew Valley'e mod kuracağım fakat oyunun klasörlerinde mod klasörünü bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2513939 Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl çözdünüz acaba?
cgknklcoglu dedi: Stardew Valley'e mod kuracağım fakat oyunun klasörlerinde mod klasörünü bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2513939 Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl çözdünüz acaba?