ErdemAltınay Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayara format attım, modları tekrar yüklemek istedim fakat ZIP olarak indiriyor, RAR ile açman gerek diyor açıyorum yine olmuyor.
Arkadaşlar bilgisayara format attım, modları tekrar yüklemek istedim fakat ZIP olarak indiriyor, RAR ile açman gerek diyor açıyorum yine olmuyor.
AdemBeyyy Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600 MSİ RTX 4060 MSİ A620M-E Kingston Beast 16GB 1x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2023 #2 ErdemAltınay dedi: Arkadaşlar bilgisayara format attım, modları tekrar yüklemek istedim fakat ZIP olarak indiriyor, RAR ile açman gerek diyor açıyorum yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... WinRAR yükledin mi? Yüklemişsen kurulumda ZIP ve RAR'ı da bununla aç gibi bir ayar var onu işaretlenmemişsindir. Artı 0 Eksi
ErdemAltınay dedi: Arkadaşlar bilgisayara format attım, modları tekrar yüklemek istedim fakat ZIP olarak indiriyor, RAR ile açman gerek diyor açıyorum yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... WinRAR yükledin mi? Yüklemişsen kurulumda ZIP ve RAR'ı da bununla aç gibi bir ayar var onu işaretlenmemişsindir.