Rehber Stardew Valley nasıl oynanır?

Tamamdır sağ olun

Versiyon güncelledikten sonra kurulu modlar bozuluyor mu ?

Versiyon güncelledikten sonra kurulu modlar bozuluyor mu ?
Bu güncellemelere bağlı bir şey. Yani tek tük şeyler değiştirilirse bir şey olmuyor çoğunlukla. Eğer text veya görünüş değiştirilirse ufakta olsa etkileyebiliyor. Bazı modlar var alakasız olduğu halde etkilenene de biliyor en ufak değişiklikten. Dediğim gibi pek bir bilgim olmadığı için net bir şey söyleyemeyeceğim.

Elinize sağlık faydalı bir rehber

Bir sorum var. İnsanlarla ilişkileri geliştirip kalp kazandıktan sonra uzun süre hediye vermez veya konuşmazsak kazanılan kalpler gidiyor mu? Şu an Penny'yle 5 kalbim var, ilgilenmezsem 0 kalbe düşer mi yoksa kalıcı mı?

Kalıcı bende oyun içinde 2 ay geçirdim ve 6 kalp olan Gus'ın kalp sayısı hala 6. Fakat oyunun ilerleyen kısımlarında ginger adasında Leo ile 3 kalp yaptım. Bir kaç gün adaya gitmeyince 0 kalbe düşmüştü bende anlamadım. Ama normal kasabada kalpler hiç düşmüyor kalıcı.

Bende nedense düşüyor diye aklımda kalmış, %100 net misin dostum, sanki uzun süre hediye vermeyip konuşmazsan düşüyor gibi gördüm. Bir araştıracağım bende wikiden falan.

Do villager hearts go down Stardew Valley?

Each day, not talking to a villager will slightly decrease their friendship unless their heart meter is full. Marriage doesn't stop decay with your spouse. Calling a villager using the Telephone does not count as talking to the villager.
...
Decay.
RelationshipDecay rateWhen decay stops
Not romanceable-2/day10 hearts

%100 net misin dostum.

Bilmiyorum oyun içinde birkaç ay geçirdim ve Gus ile kalp sayım hala aynı bende anlayamadım. Kalp düşme olayı kasabada olmuyor sanırsam. Çünkü kasabada 2 yıl geçirip de hiç uğramadığım büyücü ile kalbim hala 2.

Olabilir dostum o zaman birşey diyemem tam emin değilim çünkü bende.

Evet haklısınız, düşüyormuş. Deneyimleyerek öğrendim maalesef

Bekarlarda 8 kalp, diğerlerinde 10 kalbi tamamlamadığımız sürece düşüyor.

Evet haklısınız, düşüyormuş. Deneyimleyerek öğrendim maalesef

Bekarlarda 8 kalp, diğerlerinde 10 kalbi tamamlamadığımız sürece düşüyor.
Teşekkürler dostum geri bildirimin için ben düşüyor diye hatırlıyordum çünkü düşmezse çok daha kolaylaşır o olay çünkü başarımda var bununla alakalı o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…