Rehber Stardew Valley nasıl oynanır?

2'den fazla çocuk yapabiliyor muyuz? Biri Penny'den biri Leah'dan biri Abigeal'dan olarak. Çocuk odasında 2 yatak var.

2'den fazla çocuk yapabiliyor muyuz? Biri Penny'den biri Leah'dan biri Abigeal'dan olarak. Çocuk odasında 2 yatak var.
Nasıl? Bence öyle yapmayın. Şimdi siz Penny'den çocuk yapacaksınız. Sonra ondan boşanıp Leah'dan yapacaksınız. Ama boşanınca Penny çocuğuyla gidecek zaten. Sadece Penny değil. İstediğiniz kadar çocuk yapın. Boşanırsanız boşandığınız kişi ve çocuğu kendi evine taşınırlar.

Penny'den boşandım çocuk bende kaldı, şu an Leah ile evliyim. Penny kendi karavanında yaşıyor.

Hocam ayıptır sorması bebek yapma kararında vs. malum sahneler var mı ?

Penny'den boşandım çocuk bende kaldı, şu an Leah ile evliyim. Penny kendi karavanında yaşıyor.
Ekleyeyim Leah'tan çocuk yapıp boşadım, Abigal ile evlendim. Penny'nin hafızasını sildim tekrardan kız arkadaş yaptım. Şu an herkesle kız arkadaşım. Diziyorum koleksiyonu.
Sence çocuk yapmalı mıyız diye soruyor hamile oluyor, biraz geçtikten sonra çocuk doğuyor ve adını koyuyorsunuz.

Yok fakat modlar ile gerçekten baya gerçekçi hatta hikayeli malum seks sahneleri görebiliyorsunuz. İstediğiniz zamanda bir karakter ile ilişkiye girebiliyorsunuz.

Duom ile oynuyorum ve onunla evliyim, çocuk yapma imkanımız var mı? varsa nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…