Rehber Stardew Valley nasıl oynanır?

Yok fakat modlar ile gerçekten bayağı gerçekçi hatta hikayeli malum seks sahneleri görebiliyorsunuz. İstediğiniz zamanda bir karakter ile ilişkiye girebiliyorsunuz.

Evet her türlü ihtiyacımızı gideren bir oyun

Duom ile oynuyorum ve onunla evliyim, çocuk yapma imkanımız var mı? Varsa nasıl?

Hocam ilk baştan söyleyeyim bunu bende net bilmediğim ve yanlış yönlendirmek istediğim için Stardew Valley Türkiye Discord sunucusundan öğrendim.

İlk öncelikle şu çiftliğin aşağısı yani Marnie'nin sol tarafında bir satıcı var hatta yanında domuz falanda var. İşte o satıcı nadir olarak yüzük tarifi satıyor. Ondan yüzük tarifini alacaksınız. Sonra yüzük tarifini arkadaşınıza vereceksiniz. Eğer arkadaşınızın ve sizin karakterinizin cinsiyeti aynı ise size yüzüğü verdikten birkaç gün sonra gece yatarken evlat edinelim mi? Diye soruyor. Eğer farklı ise çocuk yapalım mı? Diye soruyor. Evet derseniz birkaç gün sonra çocuk doğuyor veya cinsiyetiniz aynı ise evlat ediniyorsunuz. Sonrada çocuğunuza isim veriyorsunuz.

@332579 Bu rehberin bir gün yardımcı olacağını biliyordum ve o zamandan beri kaydetmiştim burayı

Hocam madende bulunan şu cisim hep kırılıyor ve buna benzer mavi bir taşta aynı cam kırığı gibi kırılıyor. Bu normal mi yoksa almanın bir yolu var mı?

Hocam 250 saat üstü stardew oynadım oynuyorum o kristallerin bi olayı yok o şekilde, bir drop durumu yok diye biliyorum şeffaf olan görselde paylaştığınız enerji yokken ilerlemek istersen kolaylıkla yolu açıyorsun o işe yarıyor bi gidebildiğin yere kadar tabi.

Arkadaşında dediği gibi hiçbir şey düşmüyor. Ben madendeyken dakikalarca bunları kırardım değerli bir şey çıkacak umuduyla

Arkadaşında dediği gibi hiçbir şey düşmüyor. Ben madendeyken dakikalarca bunları kırardım değerli bir şey çıkacak umuduyla
Üstad ben hiç yapmadım öyle şeyler spoiler olmasın ama farklı yerdeki sanki birşey düşürüyordu ?

@332579 hocam peki ben şimdi evlenmek istiyorum ama bu kolyeyi nereden alacağım dediğiniz yerde hiçbir şey yok.

@332579 hocam peki ben şimdi evlenmek istiyorum ama bu kolyeyi nereden alacağım dediğiniz yerde hiçbir şey yok.

Hocam yağmurlu günlerde gideceksiniz sahilin sağ tarafındaki köprüyü tamir edip karşıya geçeceksiniz. Köprüden karşıya geçtiğiniz küçük yerde üst tarafta denizci olacak. Tabii ondan almak için önce birine çiçek verip kalbinizi en sona çıkarmanız lazım.

@332579 Hocam bir sorum daha olacak bazı eşyalar silinmiyor ve satılmıyor. Bunları nasıl kaldırabilirim istemiyorum sandıkta boş yer kaplıyor. Mesela dikilii jeot diye bir süs eşyası var ama ne satılıyor ne çöpe atılıyor. Bunları yok etmenin bir yolu yok mu?

Dikili jeotu bir yere koyamıyor musunuz? Ben atılmayan ve satılmayan süs eşyaları için koleksiyonluk tarzı bir yer yapmıştım. Baraka yapıp içine koyuyordum onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…