Rehber Stardew Valley nasıl oynanır?

@332579 hocam merhabalar. Bir şey sormak istiyorum. Bana kereste lazım ama neredeyse kesecek çok az yer vardı onları da kestim ve 55 tane mi ne oldu. Kereste bulmanın veya almanın yolu yok mu?

@332579 hocam merhabalar. Bir şey sormak istiyorum. Bana kereste lazım ama neredeyse kesecek çok az yer vardı onları da kestim ve 55 tane mi ne oldu. Kereste bulmanın veya almanın yolu yok mu?
Gizli koruya gidebilirsiniz. Her gün gizli koruda her gün çıkıyor. Gizli koru çiftliğin aşağısından geçtikten sonra direk sola gidin oradaki büyük keresteyi kırın ve geçin.

Gizli koruya gidebilirsiniz. Her gün gizli koruda her gün çıkıyor. Gizli koru çiftliğin aşağısından geçtikten sonra direk sola gidin oradaki büyük keresteyi kırın ve geçin.
Sağ olun hocam bakacağım.

@332579 hocam 1 gün gittim kestim 2. gün ormanı tavaf ettim yine yok.

Son düzenleme:
@332579 hocam bir şey sormak istiyorum. Oyunun çok büyük kısmını bitirdim ama yeteneklerdeki savaşmayı 10 seviye yapamadım. Yapmam için bir şey mi tamamlamam lazım yoksa mağaralarda farm mı yapmalıyım?

Ayrı bir şey yapmanıza gerek yok savaşma yeteneğini geliştirmek için canavar öldürmelisiniz.

Ayrı bir şey yapmanıza gerek yok savaşma yeteneğini geliştirmek için canavar öldürmelisiniz.

O zaman çöldeki mağaraya girip önüme ne gelirse dalacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…