E EmirhanMelih Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Stardew Valley'i herkes çok beğenmiş ve ben de alıp oynayayım dedim fakat hiçbir şey anlamadım. Ne yapabilirm?
Arkadaşlar merhaba. Stardew Valley'i herkes çok beğenmiş ve ben de alıp oynayayım dedim fakat hiçbir şey anlamadım. Ne yapabilirm?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Ekin ek-sat yap. Görevleri yap. İlişkileri iyileştir.
Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 EmirhanMelih dedi: Arkadaşlar merhaba. Stardew Valley'i herkes çok beğenmiş ve ben de alıp oynayayım dedim fakat hiçbir şey anlamadım. Ne yapabilirm? Genişletmek için tıkla... Youtube videosu izle. Çok daha kolay öğrenirsin.
EmirhanMelih dedi: Arkadaşlar merhaba. Stardew Valley'i herkes çok beğenmiş ve ben de alıp oynayayım dedim fakat hiçbir şey anlamadım. Ne yapabilirm? Genişletmek için tıkla... Youtube videosu izle. Çok daha kolay öğrenirsin.
Levi7 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #4 Pintipanda'nın bir serisi vardı YouTube'da ondan izleyebilirsin birkaç bölüm alışmak için.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #5 İlk başta Twitch yayınları vs YouTube videoları ile ilerleyin. Gelen olarak kavradıktan sonra Fandom'lardan ilerleyerek oyunda ilerlersiniz bir süre sonra da çözmüş olursunuz.
İlk başta Twitch yayınları vs YouTube videoları ile ilerleyin. Gelen olarak kavradıktan sonra Fandom'lardan ilerleyerek oyunda ilerlersiniz bir süre sonra da çözmüş olursunuz.