Stardew Valley nasıl oynanmalı?

Fluuman

Hectopat
Daha fazla  
Kız arkadaşımla arada girip oynuyoruz şu an ilk yılın bahar mevsimi bitti ve cepte 22K para ile bitirdik. Olabildiğince ekin ekip balık tuttuk. Wiki'ye de bakıp bir şeyleri takip etmeye çalıştık. Şunu sormak istiyorum her mevsim sürekli maksimum verim almak içi stres olup çabalamaya gerek var mı yoksa rahat rahat oynayıp gelişim yavaş da olsa olur mu? Oyuna etkisi var mı? 20 yıl, 30 yıl gibi kavramlar bu oyunda nasıl oluyor, neyi etkiliyor? Yani yıllar geçince ne oluyor? Şu yaz yaz mevsimine geçtik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grind'dan keyif alıyorsan her mevsim maksimum verimi elde etmeye çalışabilirsin. Ben hem maksimum verim hem de oyun keyfini bozmayacak şekilde bir dengede ilerliyordum. 20 30 yıl gitmek sadece daha fazla grindlayıp çiftliği geliştirmek oluyor.

Rahat rahat oyna, zaten sakin bir oyun, stres yapmaya gerek yok. İstersen oyun içi 100 yıl sürsün gelişmen, hiçbir şey değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…