G gods Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #1 Arkadaşlarımla oynadığım save modsuz. Kendi oynadığım save modlu olmasını istiyorum. Mümkün mü?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.973 Makaleler 2 Çözümler 24 5 Eylül 2023 #2 gods dedi: Arkadaşlarımla oynadığım save modsuz. Kendi oynadığım save modlu olmasını istiyorum. Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınla oynayacağın zaman mods klasörunu masa ustune taşı sen oynarken geri koy. Artı 0 Eksi
gods dedi: Arkadaşlarımla oynadığım save modsuz. Kendi oynadığım save modlu olmasını istiyorum. Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınla oynayacağın zaman mods klasörunu masa ustune taşı sen oynarken geri koy.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 5 Eylül 2023 #3 gods dedi: Arkadaşlarımla oynadığım save modsuz. Kendi oynadığım save modlu olmasını istiyorum. Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Direk tek bir oyun dosyası üzerinden mümkün değil dostum. Fakat oyunu diske iki farklı kopya olarak kurabilirsin. Belki öyle bir şey işini çözer. Artı 0 Eksi
gods dedi: Arkadaşlarımla oynadığım save modsuz. Kendi oynadığım save modlu olmasını istiyorum. Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Direk tek bir oyun dosyası üzerinden mümkün değil dostum. Fakat oyunu diske iki farklı kopya olarak kurabilirsin. Belki öyle bir şey işini çözer.
E Emre_2000 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 955 5 Eylül 2023 #4 Modlar yukluiken modsuz oynadığın Save'e girmedigin sürece sıkıntı yok. Modsuz seve de oynayacagin zaman mod klasorunu baska bir yere tasi yeter. Artı 0 Eksi
Modlar yukluiken modsuz oynadığın Save'e girmedigin sürece sıkıntı yok. Modsuz seve de oynayacagin zaman mod klasorunu baska bir yere tasi yeter.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 5 Eylül 2023 #5 Zaten mod programı olmadan modlu açılmıyor modlu oynayacağın zaman aç normal oynayacaksan direk gir oyuna. Artı 0 Eksi
Zaten mod programı olmadan modlu açılmıyor modlu oynayacağın zaman aç normal oynayacaksan direk gir oyuna.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 5 Eylül 2023 #6 Ergün Plak dedi: Zaten mod programı olmadan modlu açılmıyor modlu oynayacağın zaman aç normal oynayacaksan direk gir oyuna. Genişletmek için tıkla... Bu benim de aklıma geldi ama denedin mi hiç dostum. Ben nedense SMApi çalıştırmadan girilince modlar bozuluyor diye hatırladım. Artı 0 Eksi
Ergün Plak dedi: Zaten mod programı olmadan modlu açılmıyor modlu oynayacağın zaman aç normal oynayacaksan direk gir oyuna. Genişletmek için tıkla... Bu benim de aklıma geldi ama denedin mi hiç dostum. Ben nedense SMApi çalıştırmadan girilince modlar bozuluyor diye hatırladım.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 5 Eylül 2023 #7 spriggan dedi: Bu benim de aklıma geldi ama denedin mi hiç dostum. Ben nedense SMApi çalıştırmadan girilince modlar bozuluyor diye hatırladım. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bişey eklentiyi çalıştırmayınca normal açılıyor. Artı 0 Eksi
spriggan dedi: Bu benim de aklıma geldi ama denedin mi hiç dostum. Ben nedense SMApi çalıştırmadan girilince modlar bozuluyor diye hatırladım. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bişey eklentiyi çalıştırmayınca normal açılıyor.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.973 Makaleler 2 Çözümler 24 5 Eylül 2023 #8 spriggan dedi: Bu benim de aklıma geldi ama denedin mi hiç dostum. Ben nedense SMAPI çalıştırmadan girilince modlar bozuluyor diye hatırladım. Genişletmek için tıkla... Şu kodu kopyalayıp panona sabitle modsuz oynayacağın zaman silip gir modlu oynayacağın zaman panodan tıklayıp yapıştır Windows + v yapınca pano açılıyor. Artı 0 Eksi
spriggan dedi: Bu benim de aklıma geldi ama denedin mi hiç dostum. Ben nedense SMAPI çalıştırmadan girilince modlar bozuluyor diye hatırladım. Genişletmek için tıkla... Şu kodu kopyalayıp panona sabitle modsuz oynayacağın zaman silip gir modlu oynayacağın zaman panodan tıklayıp yapıştır Windows + v yapınca pano açılıyor.