Stardew Valley nasıl sadece bir save'e mod kurulur?

• Konuyu başlatan gods
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.222

gods

Hectopat
Arkadaşlarımla oynadığım save modsuz. Kendi oynadığım save modlu olmasını istiyorum. Mümkün mü?

Arkadaşlarımla oynadığım save modsuz. Kendi oynadığım save modlu olmasını istiyorum. Mümkün mü?

Arkadaşlarınla oynayacağın zaman mods klasörunu masa ustune taşı sen oynarken geri koy.

Direk tek bir oyun dosyası üzerinden mümkün değil dostum. Fakat oyunu diske iki farklı kopya olarak kurabilirsin. Belki öyle bir şey işini çözer.

Modlar yukluiken modsuz oynadığın Save'e girmedigin sürece sıkıntı yok. Modsuz seve de oynayacagin zaman mod klasorunu baska bir yere tasi yeter.

Zaten mod programı olmadan modlu açılmıyor modlu oynayacağın zaman aç normal oynayacaksan direk gir oyuna.
Bu benim de aklıma geldi ama denedin mi hiç dostum. Ben nedense SMApi çalıştırmadan girilince modlar bozuluyor diye hatırladım.

Bu benim de aklıma geldi ama denedin mi hiç dostum. Ben nedense SMAPI çalıştırmadan girilince modlar bozuluyor diye hatırladım.

Şu kodu kopyalayıp panona sabitle modsuz oynayacağın zaman silip gir modlu oynayacağın zaman panodan tıklayıp yapıştır Windows + v yapınca pano açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…