Theguywholikestanks
Hectopat
Soru başlıktaki gibi. Steam'de Stardew Valley ne zaman indirime girer? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam istek listesine ekleyin her gün kontrol edin bence.
Bu arada 1 gün önce arkadaşım hediye etti bana. Oyunu daha dün yüklemiş olmama rağmen 20 saatim var. Gerçekten mükemmel oyun ilk fırsatta alın.İyi aklıma getirdin.![]()
İyi aklıma getirdin.![]()
Bu arada 1 gün önce arkadaşım hediye etti bana. Oyunu daha dün yüklemiş olmama rağmen 20 saatim var. Gerçekten mükemmel oyun ilk fırsatta alın.
Bende crack oynuyordum sonradan sağ olsun arkadaşım hediye etti. Bu arada eğer oyunla ilgili kafanıza takılı bir şey olursa imzamdaki rehbere bakabilirsinizCrack olarak oynuyordum zaten ama crack olarak indirdiğim oyunlar niye bilmiyorum ama zevk vermiyor o yüzden satın almaya karar verdim.
ne zaman indirime gireceğini bilemeyiz ama bu linkte indirim geçmişi ve indirim isimleri var, bunlardan yola çıkrak bir tahminde bulunabilirsiniz.Soru başlıktaki gibi. Steam'de Stardew Valley ne zaman indirime girer? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.