atezsh Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Merhaba Stardew Valley'i modlu oynuyorum, tek istediğim birlikte oynayabileceğimiz bir kaç arkadaş. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
NoxHyl Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2024 #2 Birlikte oynayabiliriz ancak benim ki orjinal RadminVPN üzerinden oynanabiliyor diye biliyorum istersen deneyelim.
Birlikte oynayabiliriz ancak benim ki orjinal RadminVPN üzerinden oynanabiliyor diye biliyorum istersen deneyelim.
atezsh Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 NoxHyl dedi: Birlikte oynayabiliriz ancak benim ki orjinal RadminVPN üzerinden oynanabiliyor diye biliyorum istersen deneyelim. Genişletmek için tıkla... dc atezsh ekle
NoxHyl dedi: Birlikte oynayabiliriz ancak benim ki orjinal RadminVPN üzerinden oynanabiliyor diye biliyorum istersen deneyelim. Genişletmek için tıkla... dc atezsh ekle
NoxHyl Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2024 #4 Attım.
JustYeet Femtopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #5 atezsh dedi: Merhaba Stardew Valley'i modlu oynuyorum, tek istediğim birlikte oynayabileceğimiz bir kaç arkadaş. Genişletmek için tıkla... ben de oynayabilir miyim Discord: yiğit_ama_sewilmeyen45 atezsh dedi: dc atezsh ekle Genişletmek için tıkla... istek attım kabul edersen sevinirim
atezsh dedi: Merhaba Stardew Valley'i modlu oynuyorum, tek istediğim birlikte oynayabileceğimiz bir kaç arkadaş. Genişletmek için tıkla... ben de oynayabilir miyim Discord: yiğit_ama_sewilmeyen45 atezsh dedi: dc atezsh ekle Genişletmek için tıkla... istek attım kabul edersen sevinirim