Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 28 Ağustos 2021 #11 332579 dedi: Ama vicdanım rahat değil ya ileride bir şey olursa hikaye bozulursa. Fakat elimden de bir şey gelmiyor ki odaya çekiyor bizi ve öpüyor. Genişletmek için tıkla... Senaryo yüzünden öyle oluyorsa pek bir şey olacağını sanmıyorum. Penny görürse tokat yersin he. Spoiler falan değil üstteki bu arada şakasına söyledim.
332579 dedi: Ama vicdanım rahat değil ya ileride bir şey olursa hikaye bozulursa. Fakat elimden de bir şey gelmiyor ki odaya çekiyor bizi ve öpüyor. Genişletmek için tıkla... Senaryo yüzünden öyle oluyorsa pek bir şey olacağını sanmıyorum. Penny görürse tokat yersin he. Spoiler falan değil üstteki bu arada şakasına söyledim.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 28 Ağustos 2021 #12 Hielaph dedi: Spoiler vermek istemiyorum o yüzden devam et. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece eğer Haley beni öperse ileride Penny ile ilişkimizi etkiler mi bunu söylerin yeter.
Hielaph dedi: Spoiler vermek istemiyorum o yüzden devam et. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece eğer Haley beni öperse ileride Penny ile ilişkimizi etkiler mi bunu söylerin yeter.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 28 Ağustos 2021 #13 332579 dedi: Hocam sadece eğer haley beni öperse ileride penny ile ilişkimizi etkiler mi bunu söylerin yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi oyun illa öyle bir şey yaptırıyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
332579 dedi: Hocam sadece eğer haley beni öperse ileride penny ile ilişkimizi etkiler mi bunu söylerin yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi oyun illa öyle bir şey yaptırıyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 28 Ağustos 2021 #14 Theguywholikestanks dedi: Hocam dediğim gibi oyun illa öyle bir şey yaptırıyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 332579 dedi: Hocam sadece eğer Haley beni öperse ileride Penny ile ilişkimizi etkiler mi bunu söylerin yeter. Genişletmek için tıkla... O spoiler oluyor işte. Rastgele biri gelip sonucunu görürse ceza alırım. Ceza önemli değil de oyun zevklerini bozmak istemem.
Theguywholikestanks dedi: Hocam dediğim gibi oyun illa öyle bir şey yaptırıyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 332579 dedi: Hocam sadece eğer Haley beni öperse ileride Penny ile ilişkimizi etkiler mi bunu söylerin yeter. Genişletmek için tıkla... O spoiler oluyor işte. Rastgele biri gelip sonucunu görürse ceza alırım. Ceza önemli değil de oyun zevklerini bozmak istemem.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 28 Ağustos 2021 #15 Hielaph dedi: O spoiler oluyor işte. Rastgele biri gelip sonucunu görürse ceza alırım. Ceza önemli değil de oyun zevklerini bozmak istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam asıl Penny ile ilişkim bozulursa zevkim bozulur. Penny'e çok aşığım
Hielaph dedi: O spoiler oluyor işte. Rastgele biri gelip sonucunu görürse ceza alırım. Ceza önemli değil de oyun zevklerini bozmak istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam asıl Penny ile ilişkim bozulursa zevkim bozulur. Penny'e çok aşığım
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 28 Ağustos 2021 #16 332579 dedi: Hocam asıl Penny ile ilişkim bozulursa zevkim bozulur. Penny'e çok aşığım Genişletmek için tıkla... Üzgünüm bu konuda cevap veremeyeceğim.
332579 dedi: Hocam asıl Penny ile ilişkim bozulursa zevkim bozulur. Penny'e çok aşığım Genişletmek için tıkla... Üzgünüm bu konuda cevap veremeyeceğim.
Cellat87 Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 606 Çözümler 1 28 Ağustos 2021 #17 Tenhada öper isen hiçbir şey olmaz.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 28 Ağustos 2021 #18 @Hielaph ne olduğunu anlamadım fakat oyunda eski Save'e dönüp tekrar evine gittiğimde başka seçeneklerde vardı. Onu öpmedim ve kurtuldum. Sürprizbozan: . Penny'i çok seviyorum
@Hielaph ne olduğunu anlamadım fakat oyunda eski Save'e dönüp tekrar evine gittiğimde başka seçeneklerde vardı. Onu öpmedim ve kurtuldum. Sürprizbozan: . Penny'i çok seviyorum
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 28 Ağustos 2021 #19 332579 dedi: @Hielaph ne olduğunu anlamadım fakat oyunda eski Save'e dönüp tekrar evine gittiğimde başka seçeneklerde vardı. Onu öpmedim ve kurtuldum. Sürprizbozan: . Penny'i çok seviyorum Genişletmek için tıkla... Tebrik ediyorum
332579 dedi: @Hielaph ne olduğunu anlamadım fakat oyunda eski Save'e dönüp tekrar evine gittiğimde başka seçeneklerde vardı. Onu öpmedim ve kurtuldum. Sürprizbozan: . Penny'i çok seviyorum Genişletmek için tıkla... Tebrik ediyorum