Hocam Steam'de böyle bir sorun genelde olmuyordu. Forumda biraz araştırdım 2022'de şöyle bir çözüm yapılmış deneyebilirsiniz. ''Sorunu saçma bir şekilde olsa da çözdüm. Oyuna girerken tam ekrandan pencereliye aldım ve sorun düzeldi.''
Şunu da deneyin: %appdata%'ya gidin, Stardew Valley klasörünü bulun ve startup_preferences adlı dosyayı silin ve oyunu yeniden başlatın.
Hocam Steam'de böyle bir sorun genelde olmuyordu. Forumda biraz araştırdım 2022'de şöyle bir çözüm yapılmış deneyebilirsiniz. ''Sorunu saçma bir şekilde olsa da çözdüm. Oyuna girerken tam ekrandan pencereliye aldım ve sorun düzeldi.''
Hocam onu ben de gördüm fakat pencereliye alamadım başlatma seçeneklerine -windowed yazdım sanırım pencereliye geçiyomuş yine geçmedi bi türlü pencereli moda alamadım.
Hocam onu ben de gördüm fakat pencereliye alamadım başlatma seçeneklerine -windowed yazdım sanırım pencereliye geçiyomuş yine geçmedi bi türlü pencereli moda alamadım.
Onu da denedim hocam sildim yükledim direk %appdata%'da ki kendi klasörünü de sildim halen açılmıyor.
Hocam o zaman oyun desteğine ulaşmak en iyi çözüm olacaktır. Beklemek hiçbir işe yaramaz çünkü sorun genel değil sizin bilgisayarınızda olan bir sorun. Stardew Valley - Contact