Stardew Valley siyah ekranda kalıyor

İşletim sistemi
Windows 11

kaan_05

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
rx6600
Anakart
h310MHP
İşlemci
i3 9400f
Oyunu açtığım andan itibaren tamamen siyah ekranda açılıyor, oyunu nasıl oynayabilirim veya nasıl açabilirim?

Ekran kartı sürücüleri güncel.
Framework güncel.
Oyunu silip yükledim defalarca yine de aynı.

Oyunu açtığım andan itibaren tamamen siyah ekranda açılıyor, oyunu nasıl oynayabilirim veya nasıl açabilirim?

Ekran kartı sürücüleri güncel.
Framework güncel.
Oyunu silip yükledim defalarca yine de aynı.
Oyunu hangi platformdan indirdiniz?

Hocam o sorunu bende yaşıyorum mobilde yaşıyorum Instagram üzerinden geliştiricisi ile konuştuğumda düzelteceğini söylemişti bana.

Hocam Steam'de böyle bir sorun genelde olmuyordu. Forumda biraz araştırdım 2022'de şöyle bir çözüm yapılmış deneyebilirsiniz. ''Sorunu saçma bir şekilde olsa da çözdüm. Oyuna girerken tam ekrandan pencereliye aldım ve sorun düzeldi.''

Şunu da deneyin: %appdata%'ya gidin, Stardew Valley klasörünü bulun ve startup_preferences adlı dosyayı silin ve oyunu yeniden başlatın.

Hocam Steam'de böyle bir sorun genelde olmuyordu. Forumda biraz araştırdım 2022'de şöyle bir çözüm yapılmış deneyebilirsiniz. ''Sorunu saçma bir şekilde olsa da çözdüm. Oyuna girerken tam ekrandan pencereliye aldım ve sorun düzeldi.''
Hocam onu ben de gördüm fakat pencereliye alamadım başlatma seçeneklerine -windowed yazdım sanırım pencereliye geçiyomuş yine geçmedi bi türlü pencereli moda alamadım.
Şunu da deneyin: %appdata%'ya gidin, Stardew Valley klasörünü bulun ve startup_preferences adlı dosyayı silin ve oyunu yeniden başlatın.
Onu da denedim hocam sildim yükledim direk %appdata%'da ki kendi klasörünü de sildim halen açılmıyor.

Hocam onu ben de gördüm fakat pencereliye alamadım başlatma seçeneklerine -windowed yazdım sanırım pencereliye geçiyomuş yine geçmedi bi türlü pencereli moda alamadım.

Onu da denedim hocam sildim yükledim direk %appdata%'da ki kendi klasörünü de sildim halen açılmıyor.
Hocam o zaman oyun desteğine ulaşmak en iyi çözüm olacaktır. Beklemek hiçbir işe yaramaz çünkü sorun genel değil sizin bilgisayarınızda olan bir sorun. Stardew Valley - Contact

Technopat Haberler

Geri
Yukarı