janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #1 İndirimdeyken almak istiyorum. Oyun içerisindeki diyaloglar Türkçe mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2020
Etonon Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #2 janggeum dedi: İndirimdeyken almak istiyorum. Oyun içerisindeki diyaloglar Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece arayüz Türkçe. (Ben 2 sene öncesinde oynadığımda sadece arayüz Türkçe idi en azından.) Son düzenleme: 24 Aralık 2020
janggeum dedi: İndirimdeyken almak istiyorum. Oyun içerisindeki diyaloglar Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece arayüz Türkçe. (Ben 2 sene öncesinde oynadığımda sadece arayüz Türkçe idi en azından.)
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 24 Aralık 2020 #3 Telefondan oynarken türkçeydi. Bilgisayar da öyledir bence. Bu arada oyun cidden mükemmel bir emek oyunu ama nedense hiç saramadım.
Telefondan oynarken türkçeydi. Bilgisayar da öyledir bence. Bu arada oyun cidden mükemmel bir emek oyunu ama nedense hiç saramadım.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 24 Aralık 2020 #4 Oyunu satın aldığınız taktirde herhangi bir yama/mod kurmadan direkt olarak Türkçe bir şekilde oynayabiliyorsunuz.
Oyunu satın aldığınız taktirde herhangi bir yama/mod kurmadan direkt olarak Türkçe bir şekilde oynayabiliyorsunuz.
Etonon Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #5 janggeum dedi: İndirimdeyken almak istiyorum. Oyun içerisindeki diyaloglar Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Dostum oyun Türkçe imiş, ben eskiden oynadığım için sadece arayüz Türkçe idi. Kusura bakma yanlış bilgilendirdiysem.
janggeum dedi: İndirimdeyken almak istiyorum. Oyun içerisindeki diyaloglar Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Dostum oyun Türkçe imiş, ben eskiden oynadığım için sadece arayüz Türkçe idi. Kusura bakma yanlış bilgilendirdiysem.
janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #6 Etonon dedi: Dostum oyun Türkçe imiş, ben eskiden oynadığım için sadece arayüz Türkçe idi. Kusura bakma yanlış bilgilendirdiysem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler düzeltme için. Steam'de sadece ara yüzü Türkçe görünüyor. Alt yazı kısmı boş. Sanırım o kısım da bug var.
Etonon dedi: Dostum oyun Türkçe imiş, ben eskiden oynadığım için sadece arayüz Türkçe idi. Kusura bakma yanlış bilgilendirdiysem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler düzeltme için. Steam'de sadece ara yüzü Türkçe görünüyor. Alt yazı kısmı boş. Sanırım o kısım da bug var.