Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.723 Çözümler 22 25 Nisan 2021 #11 Aliosman Avci dedi: Zaten crack de de Türkçe var 2 cümle yazıpta yardım etmek yerine neden bunu yazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Crack'te Türkçe olsa bile bu oyunun parasını vermemiş ve hak etmiyor. Bir de "De" yi düzeltin ban yemeyin.
Aliosman Avci dedi: Zaten crack de de Türkçe var 2 cümle yazıpta yardım etmek yerine neden bunu yazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Crack'te Türkçe olsa bile bu oyunun parasını vermemiş ve hak etmiyor. Bir de "De" yi düzeltin ban yemeyin.
The Pancar01 Megapat Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 74 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #12 Ssansarsalvo dedi: Crack'te Türkçe olsa bile bu oyunun parasını vermemiş ve hak etmiyor. Bir de "de" yi düzeltin ban yemeyin. Genişletmek için tıkla... Kaçırdığın bir nokta var o da bu konuya oyunun Türkçe desteği ya da yaması olup olmadığını öğrenmek için girenler, tıpkı benim gibi satın almak isteyen insanlar için. Bu tür konular tek bir insana yardım etmiyor bunun farkına varın lütfen.
Ssansarsalvo dedi: Crack'te Türkçe olsa bile bu oyunun parasını vermemiş ve hak etmiyor. Bir de "de" yi düzeltin ban yemeyin. Genişletmek için tıkla... Kaçırdığın bir nokta var o da bu konuya oyunun Türkçe desteği ya da yaması olup olmadığını öğrenmek için girenler, tıpkı benim gibi satın almak isteyen insanlar için. Bu tür konular tek bir insana yardım etmiyor bunun farkına varın lütfen.
P PRO ADAMV2 Yoctopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2022 #13 Ssansarsalvo dedi: Neden yardım ediyorsunuz? Crack oyun yasak moderatör nasıl onaylamış. Genişletmek için tıkla... Belki başka ülkeden oyunu satın almıştır bu forumu başka ülkeden kullanamaz mı başka bir Türk?
Ssansarsalvo dedi: Neden yardım ediyorsunuz? Crack oyun yasak moderatör nasıl onaylamış. Genişletmek için tıkla... Belki başka ülkeden oyunu satın almıştır bu forumu başka ülkeden kullanamaz mı başka bir Türk?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.723 Çözümler 22 7 Haziran 2022 #14 PRO ADAMV2 dedi: Belki başka ülkeden oyunu satın almıştır bu forumu başka ülkeden kullanamaz mı başka bir Türk? Genişletmek için tıkla... Hocam ne diyonuz, crack yükledim demiş işte.
PRO ADAMV2 dedi: Belki başka ülkeden oyunu satın almıştır bu forumu başka ülkeden kullanamaz mı başka bir Türk? Genişletmek için tıkla... Hocam ne diyonuz, crack yükledim demiş işte.