Stardew Valley'de 13. günden sonra ne yapılır?

AhmetBerkayy

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba dostlar, ben Stardew Valley'e yeni başladım. Şu an 14. gündeyim 13. güne kadar para biriktirip 135 çilek tohumu aldım daha dikmedim ama diksem de hepsini sulamaya enerji kalmayacak. Ne yapmam gerekiyor? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sulamak için fıskiye yapmanız gerekir. Bir de özellikle at almanızı çok öneririm çünkü hızlı gidiyorsunuz.

13. Günde ne atı fışkiyesi reis.
Gereken malzemeleri bulmakta zorluk yaşıyorum.
8 kare sulayan fıskiyeler gelene kadar fıskiye yapma büyük hata olur.
Bir kere sulama kabını demirciden yükselt yağmurlu gün öncesi yeter.
Çileği de enerjin yetecek kadar alacaktın artık ona yapacak bir şey yok. Ekebildiğini ek sonra yemeklerle falan idare et.

O çilekleri komple büyütüp sattığında zaten iyi gelir edecek ilkbahar bittiğinde.

Enerjin az olduğu için madende yavaş ilerleyeceksin ama yapcak bir şey yok olduğu kadar. O oyunda zaten bir şeye bir yere yetişme diye bi dert yok o yüzden eğlencene bak milletle konuş falan.

Tamamdır o zaman hava durumunu takip ederek yağmurlu gün öncesinde veriyorum sulama kabını çilekleride yarısını sonraki bahara ayıracağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…