Stardew Valley'de Çimen Biçilebilir mi?

Nocthyr

Centipat
Daha fazla  
1750099528240.png

Normalde oyunu tadıyla ve spoilersız oynamak istediğimden hiç yardım almadım dışarıdan ama bunu cidden merak ettim. Şu çimenlerden bahsediyorum. Geçen Instagram'da çıkan videoda buralar kesilip biçilmişti ondan dolayı sorayım dedim.

Biçilebiliyorsa tırpanla mı, yoksa çapayla mı? Ayrıca hangi maden seviyesinde.

İyi akşamlar :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2514159

Normalde oyunu tadıyla ve spoilersız oynamak istediğimden hiç yardım almadım dışarıdan ama bunu cidden merak ettim. Şu çimenlerden bahsediyorum. Geçen Instagram'da çıkan videoda buralar kesilip biçilmişti ondan dolayı sorayım dedim.

Modsuz biçilemiyor diye biliyorum, hatta böyle bir modu daha önce hiç duymadım desem yeridir. Başka bir şey ile karıştırıyor olmayasanız?

Eki Görüntüle 2514159

Oyunun ham versiyonda oraları yolacak bir alet yok. Belki bir materyal vardır diye baktım ama öyle bir eşyada yok. Mod ile yapıyorlardır yani. (Araştırdığım kadarıyla hiç imkanı yok gibi, çoğu kişi "Daha geniş araziye sahip haritaya geç." tüyosu vermiş.)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2514159

Hocam mevsimlere göre de değişiklik gösterebiliyor ondan olabilir.

Oyunun ham versiyonda oraları yolacak bir alet yok. Belki bir materyal vardır diye baktım ama öyle bir eşyada yok. Mod ile yapıyorlardır yani. (Araştırdığım kadarıyla hiç imkanı yok gibi, çoğu kişi "Daha geniş araziye sahip haritaya geç." tüyosu vermiş.)

Hocam oyunda birden fazla çiftlik var, bazılarında o bölge değişmiş ya da olmayabilir.

Hocam mevsimlere göre de değişiklik gösterebiliyor ondan olabilir.

Hocalarım cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Dün saçma bi' sebepten ban yediğimden yazamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı