Stardew Valley'de insanlarla olan ilişki en hızlı şekilde nasıl arttırılır?

Kai4ra

Decapat
Stardew Valley'de insanlarla olan ilişkimi en hızlı şekilde nasıl arttırabilirim?

Haftada sadece 2 hediye verebiliyoruz ben 9 günde 3 kalp kazanmak istiyorum hediye dışında bir yolu var mı?

Görev veriyorlar onları yaparakta ilişki artıyor. Her gün hastanenin yanındaki panoyu kontrol edin.

haftada sadece 2 hediye verebiliyoruz ben 9 günde 3 kalp kazanmak istiyorum hediye dışında bir yolu varmı
En sevdiği hediyeden veya evrensel en sevilen hediyeden vereceksin. 2 kalp olunca özel sahneler çıkıyor. Doğru cevabı verirsen 3 kalp olur herhalde. 7+2 gün 4 hediye verebilirsin zaten.

En sevdiği hediyeden veya evrensel en sevilen hediyeden vereceksin. 2 kalp olunca özel sahneler çıkıyor. Doğru cevabı verirsen 3 kalp olur herhalde. 7+2 gün 4 hediye verebilirsin zaten.
aa haklısın 4 hediye verebilirim şimdi anladım sağol dans edebilicem

Oyunun wiki sayfasından bu tür detaylara ulaşabilirsin. Bildiğim kadarıyla doğum gününde en sevdiği hediyelerden birini verirsen direkt 2 kalp artıyor. Aynı şekilde halk evini tamamladığında 2 kalp falan artacak kadar arkadaşlık puanı veriyor olması lazım herkesle arandaki ilişkiye. Tavsiyem doğum günleri dışındada her hafta 2 farklı günde birer kez en sevdiği hediyelerden birini vermeye çalış kime hediye vermek istiyorsan.

İfadeler: AGI
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…