Stardew Valley'de karakter dosyası gözükmüyor

JoneX

Hectopat
Dostlarım Steam'den alınmış Stardew Valley'im var. Karakter oluşturuyorum ve karakter roaming dosyasındaki players klasöründe gözükmüyor buluta kaydettiğini fark ettim ve Steam Userdata'ya bile baktım lakin karakterin isminin olduğu bir dosya yok. Karakteri bulamasam bile en azından yeni oluşturduğum karakterleri roaming klasörüne nasıl yansıtabilirim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim ;(

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım Steam'den alınmış Stardew Valley'im var. Karakter oluşturuyorum ve karakter roaming dosyasındaki players klasöründe gözükmüyor buluta kaydettiğini fark ettim ve Steam Userdata'ya bile baktım lakin karakterin isminin olduğu bir dosya yok. Karakteri bulamasam bile en azından yeni oluşturduğum karakterleri roaming klasörüne nasıl yansıtabilirim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim ;(

Oraya kaydolmuyor diye biliyorum. Save dosyası üzerinden kendi hilenizi(isim, para, ilişki) yapabiliyorsunuz. Telefondaki Stardew Valley Save dosyanızıda bilgisayara aktarabiliyorsunuz.

Amacım hile yapmak değil aslında bir ümit Android platformuna 1.5 güncellemesi geldiğinde orada da oynamak istiyorum lakin problem bu şekilde. Umarım en yakın vakitte Steam bu duruma bir çözüm getirir çünkü forumda çoğu kişi bu başlık altındaki durumdan şikayetçi :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı