eymeom Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Stardew Valley'de çok sıkıldım. Yapacak bir şey bulamıyorum. Ne yapayım?
Timur Özcan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS Prime A320M-K İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 RAM: GSkill Ripjawvs 8GB 3600 MHz x2 ROM 1 (C:): SanDisk SSD Plus 240GB (SSD) ROM 2 (D:): Toshiba DT01ACA100 1TB (HDD) Ekran Kartı: XFX RX 6600XT SWIFT 210 8GB Kasa: Power Boost VK-G3621C PSU: Corsair CV550 550W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #2 Depo görevlerini tamamlayın.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.790 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 14 Şubat 2023 #3 My Team portia Stardew Valley'den çok daha iyi bir oyun.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #4 eymeom dedi: Stardew Valley'de çok sıkıldım. Yapacak bir şey bulamıyorum. Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Oyunu detaylarına kadar emdiyseniz mod kurup içeriğini çoğaltıp oynamaya devam edebilirsiniz ben sıkılınca yeni bir save açıp modlu oynuyorum. dogan_orun dedi: My Team portia Stardew Valley'den çok daha iyi bir oyun. Genişletmek için tıkla... Konunun onunla ne ilgilisi var tam çıkaramadım.
eymeom dedi: Stardew Valley'de çok sıkıldım. Yapacak bir şey bulamıyorum. Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Oyunu detaylarına kadar emdiyseniz mod kurup içeriğini çoğaltıp oynamaya devam edebilirsiniz ben sıkılınca yeni bir save açıp modlu oynuyorum. dogan_orun dedi: My Team portia Stardew Valley'den çok daha iyi bir oyun. Genişletmek için tıkla... Konunun onunla ne ilgilisi var tam çıkaramadım.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.790 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 14 Şubat 2023 #5 Framboğaz dedi: Oyunu detaylarına kadar emdiyseniz mod kurup içeriğini çoğaltıp oynamaya devam edebilirsiniz ben sıkılınca yeni bir save açıp modlu oynuyorum. Konunun onunla ne ilgilisi var tam çıkaramadım. Genişletmek için tıkla... Stardew Valley oyunu oynamadığım Çin kendi oynadığım oyunu öne sürmek istedim. Hadi topla pılını pırtını doğru portia oyununa doğru.
Framboğaz dedi: Oyunu detaylarına kadar emdiyseniz mod kurup içeriğini çoğaltıp oynamaya devam edebilirsiniz ben sıkılınca yeni bir save açıp modlu oynuyorum. Konunun onunla ne ilgilisi var tam çıkaramadım. Genişletmek için tıkla... Stardew Valley oyunu oynamadığım Çin kendi oynadığım oyunu öne sürmek istedim. Hadi topla pılını pırtını doğru portia oyununa doğru.
eymeom Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #6 dogan_orun dedi: Stardew Valley oyunu oynamadığım Çin kendi oynadığım oyunu öne sürmek istedim. Hadi topla pılını pırtını doğru portia oyununa doğru. Genişletmek için tıkla... Abe bende 10 GB yok bea
dogan_orun dedi: Stardew Valley oyunu oynamadığım Çin kendi oynadığım oyunu öne sürmek istedim. Hadi topla pılını pırtını doğru portia oyununa doğru. Genişletmek için tıkla... Abe bende 10 GB yok bea