Dogito Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Starfield almak istiyorum ama oyun pahalı 900TL sizce alınır mı? Değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 1 Eylül 2023 #2 80TL'ye Game Pass'ta oynanabiliyorken hayir. 4 gün daha sabredebilirsiniz bence.
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 1 Eylül 2023 #3 Frstghost dedi: 80TL'ye Game Pass'ta oynanabiliyorken hayir. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon yapmayı seven biriyse indirimde alabilir ama ben koleksiyon yapmadığım için Game Pass'ten oynayacagım.
Frstghost dedi: 80TL'ye Game Pass'ta oynanabiliyorken hayir. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon yapmayı seven biriyse indirimde alabilir ama ben koleksiyon yapmadığım için Game Pass'ten oynayacagım.
Dogito Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Frstghost dedi: 80TL'ye Game Pass'ta oynanabiliyorken hayir. 4 gün daha sabredebilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Evet de oyun biriktirmeyi seviyorum o yüzden gamepass bilmiyorum bana göre değil OyunMeraklısıErgen dedi: Koleksiyon yapmayı seven biriyse indirimde alabilir ama ben koleksiyon yapmadığım için Game Pass'ten oynayacagım. Genişletmek için tıkla... İndirim gelene kadar zam yiyebilir ondan korkuyorum
Frstghost dedi: 80TL'ye Game Pass'ta oynanabiliyorken hayir. 4 gün daha sabredebilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Evet de oyun biriktirmeyi seviyorum o yüzden gamepass bilmiyorum bana göre değil OyunMeraklısıErgen dedi: Koleksiyon yapmayı seven biriyse indirimde alabilir ama ben koleksiyon yapmadığım için Game Pass'ten oynayacagım. Genişletmek için tıkla... İndirim gelene kadar zam yiyebilir ondan korkuyorum
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 1 Eylül 2023 #5 O paraya yıllık Game Pass alıp sıkılana kadar oynarsınız. Üstüne bir ton oyun ile birlikte. İlla almak isterseniz ilk başta 1 aylık Game Pass alıp 8-9 saat oynayın oyunu. Sonra karar verirsiniz Steam'den almaya değer mi diye.
O paraya yıllık Game Pass alıp sıkılana kadar oynarsınız. Üstüne bir ton oyun ile birlikte. İlla almak isterseniz ilk başta 1 aylık Game Pass alıp 8-9 saat oynayın oyunu. Sonra karar verirsiniz Steam'den almaya değer mi diye.
Dogito Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 John Petrucci dedi: O paraya yıllık Game Pass alıp sıkılana kadar oynarsınız. Üstüne bir ton oyun ile birlikte. İlla almak isterseniz ilk başta 1 aylık Game Pass alıp 8-9 saat oynayın oyunu. Sonra karar verirsiniz Steam'den almaya değer mi diye. Genişletmek için tıkla... Mantıklı geldi, teşekkür ederim. Öyle yapacağım.
John Petrucci dedi: O paraya yıllık Game Pass alıp sıkılana kadar oynarsınız. Üstüne bir ton oyun ile birlikte. İlla almak isterseniz ilk başta 1 aylık Game Pass alıp 8-9 saat oynayın oyunu. Sonra karar verirsiniz Steam'den almaya değer mi diye. Genişletmek için tıkla... Mantıklı geldi, teşekkür ederim. Öyle yapacağım.