Starfield ambargosu kalktı!

Biraz da hype ile ilgili olduğunu düşünüyorum ben. Yok yılın oyunu yok şu yok bu. Önce oyun bi çıksın kardeşim. Herkes dedi bu oyun 95 üstü alacak her yerden ooo wooo dedi IGN 7 vermiş.

Metacritic sitesinde "PC" platformu için inceleme yayınlandı.

Xbox Series X platformunda 88 almış bir oyunun PC tarafında 90 alması biraz ürkütüyor. Optimizasyon yüzünden puan kırma olasılığını da arttırıyor.

Bethesda bug dolu Skyrim çöpünü yaptıktan sonra Starfield'ı da eline yüzüne bulaştırmış olursa çok iyi olur, oyun basınına bakmamak en iyisi bence. Ne olacağını bilemeyiz.
Basın konusunda katılıyorum. Basinin ne alıp ne verdiği belli değil oyun yapımcılarıyla. En iyisi oyun bi çıksın da kim ne düşünürse o zaman düşünür.

Metacritic puanı beklediğim gibi. Oyunda beklediğim gibi çıktı herhalde. Topluluk oyunu tamamladığı zaman güzelce oynarız.
Bencede biraz ateşi sönsün oyunun en azından birileri bitirsin anca öyle anlarız yoksa bence oyun inceleme puanları gerçekçi olmuyor.

Ön yüklemeyi başlattım sistemim iyi performans verirse param kenarda direkt alacağım oyunu. İyi performans vermezse ailemin sistem sözü var onu bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…