Starfield ambargosu kalktı!

Çöp çıktı, batırdı, şöyle böyle diyenlere pek aldanmamak gerekiyor. Oyun inceleme şirketleri puan kıracak bir şeyler sürekli buluyor. Oyunu oynayan ve deneyimleyen, sözlerine güvendiğim insanlar oyundan çok keyif aldıklarını söylüyor. Oyunda eksiklikler bulunuyormuş ama artı tarafları çok ağır basıyormuş.

@alp15eren

Bir fikrim yok ne yazık ki. Bence beklemeniz daha doğru olur. Temiz temiz başlarsınız.

Oyun kötü çıkacakmış gibi hissediyorum ne zamandır. Umarım yanılırım.

DLSS desteği almayacağı için sanmıyorum NVIDIA fanlarinin çok ilgi göstereceğini.

Oyunu korsan olarak indirip oynamaya başlasam 6 Eylül de dosyalari Steam'e aktarıp dosya doğrulaması yapsam bir sorun olur mu acaba?

Oyuna orijinal sahibim sadece 5 gün beklemek istemiyorum.

Olur sıkıntı yok. Korsan şu anda direkt Steam RIP şeklinde iniyor yani crack hariç Steam ile 100% aynı dosyalar.

Steam içerisine attığında yalnızca kırık exe dosyasını Steam koruması olan exe ile değiştirecek.

DLSS desteği almayacağı için sanmıyorum NVIDIA fanlarinin çok ilgi göstereceğini.

Modu hazır canım indir kullan.

Bildiğimiz normal oyunlardaki DLSS kadar düzgün stabil çalışır mı?

Bildiğimiz normal oyunlardaki DLSS kadar düzgün stabil çalışır mı?

Frame Generation dahil testini yaptım göz atabilirsin, ben memnun kaldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam nasil kurdunuz anlatirmisiniz? ayrica Oyundayken FSR2 yi acicaz degil mi? birde resulation scale noluyor. Yuksek olunca FPS artiyor mu dusuyor mu?

Hocam nasil kurdunuz anlatirmisiniz? ayrica Oyundayken FSR2 yi acicaz degil mi? birde resulation scale noluyor. Yuksek olunca FPS artiyor mu dusuyor mu?

Modu yapan arkadaş bu kendisi de nasıl yapılacağını yazmış sayfasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…