Mito_26 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 352 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir 9 Eylül 2023 #1 Starfield oynuyorum ancak jetpack ile mesafe bitmiyor yürmek sıkıcı oluyor keşif yaparken zorlanıyorum. Araç modu çıktı mı acaba modlama yaparsam oyunda bozulma oluyor mu?
Starfield oynuyorum ancak jetpack ile mesafe bitmiyor yürmek sıkıcı oluyor keşif yaparken zorlanıyorum. Araç modu çıktı mı acaba modlama yaparsam oyunda bozulma oluyor mu?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 10 Eylül 2023 #2 Mods :: Starfield Browse 1,180 mods for Starfield at Nexus Mods www.nexusmods.com Çıktıysa bize de haber verirsin. Modun açıklamasında yazar temiz oyuna mı kurulması gerek mi değil mi.
Mods :: Starfield Browse 1,180 mods for Starfield at Nexus Mods www.nexusmods.com Çıktıysa bize de haber verirsin. Modun açıklamasında yazar temiz oyuna mı kurulması gerek mi değil mi.
felina7 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #3 Ah Bethesda ahhhhh neden koymazsın bir araç şu oyuna aralıksız 8-10 saat akacağımız oyunu bize illet ettirdin be...
Ah Bethesda ahhhhh neden koymazsın bir araç şu oyuna aralıksız 8-10 saat akacağımız oyunu bize illet ettirdin be...