Starfield "back to vectera" görevinde bug oldu

carecalta

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
SAPHİRE RX5500XT 8GB OC, AMD RYZEN 5 3600 MPK, GSKİLL 8X2 3200MHZ RAM, SANDISK (2400/1750) M.2 SSD, GIGABYTE B450M S2H
İnternetten baktım, millet güç kaynaklarını takınca maviye dönmüş ve yan odadaki bilgisayar açılmış. Ben pilleri taktıktan sonra maviye dönmedi ve bilgisayar hala güç kaynağı bulmamı istiyor.
Oyunu içinde başka bir yere gidip geldim, oyunu açıp kapattım ama yine de değişmedi (Auto savelerle görev öncesine gidemiyorum, bir önceki savei de 2 saat öncesinde aldım, o yüzden save geri almayı son çare olarak kullanmak istiyorum).

1694639669748.png

Starfield'da da var mi bilmiyorum ama Bethesda oyunlarinda konsol komutlarini kullanarak gorevi tamamlama gibi bir sey var. Konsol komutlarini kullanmak basarimlari engelliyor olabilir ona da bir bakmaniz lazim.
Başarımlar umrumda değil hocam. Sadece oyunu oynamak ve keyif almak istiyorum. Detay biliyorsanız anlatır mısınız? Bethesda oyunlarına hakim değilim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230914_164909_327.jpg
    IMG_20230914_164909_327.jpg
    297,9 KB · Görüntüleme: 65
İnternetten baktım, millet güç kaynaklarını takınca maviye dönmüş ve yan odadaki bilgisayar açılmış. Ben pilleri taktıktan sonra maviye dönmedi ve bilgisayar hala güç kaynağı bulmamı istiyor.
Oyunu içinde başka bir yere gidip geldim, oyunu açıp kapattım ama yine de değişmedi (Auto savelerle görev öncesine gidemiyorum, bir önceki savei de 2 saat öncesinde aldım, o yüzden save geri almayı son çare olarak kullanmak istiyorum).

Eki Görüntüle 1943240
Aynı sorun bende de var ne yapabilirim ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı