Starfield devam edilmeli mi?

muho1996

Decapat
Starfield oynuyorum. Venus gezegeni görevindeyim bir türlü venuse inemedim. Oyun da bana çok karışık geldi, bıraksam çok şey kaybeder miyim?

Kaç gündür oyun ile alakalı çok basit şeyleri soruyorsunuz sanırım yabancı dilinizde iyi değil. Demek ki size göre değil bu oyun dünyada binlerce oyun var bunu oynamamakla bir şey kaybetmezsiniz. Baldur's Gate 3 yeni çıkmış hem de Türkçe destekli muhteşem bir oyun onu oynamanızı öneririm. Ben 40. saatime gireceğim ve inanılmaz eğleniyorum cidden first person olup bu kadar kaliteli RPG öğelerine sahip bir oyun çıkmayalı yıllar olmuştu.

Bırakın.İngilizcenizi geliştirip tekrar dönersiniz.

Anladım teşekkürler Baldur's Gate aklımda zaten deneyecgim bir gün.

Bırakın. İngilizcenizi geliştirip tekrar dönersiniz.

TR yama ile oynuyorum oyunu ama bir türlü sevemedim oyunun amacını da mekaniklerini de anlamadım. Oyunda zar zor ilerliyorum.

Starfield oynuyorum. Venus gezegeni görevindeyim bir türlü venuse inemedim. Oyun da bana çok karışık geldi, bıraksam çok şey kaybeder miyim?

Hacı oyun affedersin aptala anlatır gibi anlatıyor her şeyi. Tutorialdan sıkıldım bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…