Starfield DLSS modu kurulumu

zladex

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Starfield için malum DLSS desteği çıkmadı. Benim gibi bu durumdan müzdarip kişiler için mod yapımcıları DLSS modu paylaştılar. Kendim denedim ve ortalama +10-15 FPS civarı bir değişim gördüm. Ayrıca oyunun renkleri vs. daha net. Bu modu nasıl kurarsınız sizlere onu anlatacağım. (Benim konuda belirttiğim dlss modu dlss 2 yanı 3000 serisi kartlar için geçerli eğer 4000 serisi karta sahipseniz dlss 3 modunu kurabilirsiniz.)

Kullandığım sistem: i5-12400F - ASUS 3060 Ti gdrr6X - 2x8b RAM 3600MHz.

DLSS modu ile aldığım FPS değerleri:
sss.png

DLSS modu olmadan aldığım FPS değerleri:
aa.png

Oyun ayarlarım:
sdsada.png

Upscaler, DLSS 2 ile değerler bu şekilde. Eğer sizde modu kurmak isterseniz linkleri şu şekilde:

Eğer nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız bununla ilgili video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modu daha detaylı inceledeğimde konuya güncelleme girerim. Şimdilik oyuna yeni başladığım için detaylı inceleyemedim fakat DLSS gözle görülür farklar yaratıyor.

Starfield için malum DLSS desteği çıkmadı. Benim gibi bu durumdan müzdarip kişiler için mod yapımcıları DLSS modu paylaştılar. Kendim denedim ve ortalama +10-15 FPS civarı bir değişim gördüm. Ayrıca oyunun renkleri vs. daha net. Bu modu nasıl kurarsınız sizlere onu anlatacağım. (benim konuda belirttiğim DLSS modu DLSS 2 yanı 3000 serisi kartlar için geçerli eğer 4000 serisi karta sahipseniz DLSS 3 modunu kurabilirsiniz.)

Eki Görüntüle 1935970

Eki Görüntüle 1935967
Oyun ayarlarım:
Eki Görüntüle 1935968

Upscaler, DLSS 2 ile değerler bu şekilde. Eğer sizde modu kurmak isterseniz linkleri şu şekilde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Modu daha detaylı inceledeğimde konuya güncelleme girerim. Şimdilik oyuna yeni başladığım için detaylı inceleyemedim fakat DLSS gözle görülür farklar yaratıyor.

10 15 değil en az 30 FPS fark ettirirdi DLSS. "Bence" o modun herhangi bir işlevi yok.

10 15 değil en az 30 FPS fark ettirirdi DLSS. "Bence" o modun herhangi bir işlevi yok.
Gözle görülür fps farkı var. Keza dlls, fsr a göre daha iyi kenar yumşatma yapıyor. Starfield içinde geçerli.
Tabi oyunun içinde resmi dlss olmadığı için fps çok çok yüksek olmayacak ancak şuan fsr göre dlss, 5 10 fps arası fark ediyor. (Sistemden sisteme)

FSR 2 açıyorsun sonuç olarak. FSR 2 fark ettiriyor olmasın o kadar "FPS'yi".

E modun işlevi yok diyordun hani? oyunda DLSS desteği varda bizim mi haberimiz yok.

30 FPS fark ettirmediği için kazandıracağı 10-15 FPS'ten vazgeçtim. Yukarıdaki bilgilendirme olmasaydı büyük hata yapacaktım az kalsın, teşekkürler.

Hocam FSR'a göre DLSS görüntü olarak daha iyi bir deneyim sunuyor. Yine de tercih meselesi.

Starfield için malum DLSS desteği çıkmadı. Benim gibi bu durumdan müzdarip kişiler için mod yapımcıları DLSS modu paylaştılar. Kendim denedim ve ortalama +10-15 FPS civarı bir değişim gördüm. Ayrıca oyunun renkleri vs. daha net. Bu modu nasıl kurarsınız sizlere onu anlatacağım. (Benim konuda belirttiğim dlss modu dlss 2 yanı 3000 serisi kartlar için geçerli eğer 4000 serisi karta sahipseniz dlss 3 modunu kurabilirsiniz.)

Eki Görüntüle 1935970

Eki Görüntüle 1935967
Oyun ayarlarım:
Eki Görüntüle 1935968

Hocam siz şurdan Starfield Upscaler - Replacing FSR2 with DLSS or XeSS
birincisini mi indirdiniz ikinci olanı mı ? İlkinde steam de düzgün çalışmayabilir demişte sorayım dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı