zladex
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Starfield için malum DLSS desteği çıkmadı. Benim gibi bu durumdan müzdarip kişiler için mod yapımcıları DLSS modu paylaştılar. Kendim denedim ve ortalama +10-15 FPS civarı bir değişim gördüm. Ayrıca oyunun renkleri vs. daha net. Bu modu nasıl kurarsınız sizlere onu anlatacağım. (Benim konuda belirttiğim dlss modu dlss 2 yanı 3000 serisi kartlar için geçerli eğer 4000 serisi karta sahipseniz dlss 3 modunu kurabilirsiniz.)
Kullandığım sistem: i5-12400F - ASUS 3060 Ti gdrr6X - 2x8b RAM 3600MHz.
DLSS modu ile aldığım FPS değerleri:
DLSS modu olmadan aldığım FPS değerleri:
Oyun ayarlarım:
Upscaler, DLSS 2 ile değerler bu şekilde. Eğer sizde modu kurmak isterseniz linkleri şu şekilde:
www.techpowerup.com
Eğer nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız bununla ilgili video:
Modu daha detaylı inceledeğimde konuya güncelleme girerim. Şimdilik oyuna yeni başladığım için detaylı inceleyemedim fakat DLSS gözle görülür farklar yaratıyor.
Kullandığım sistem: i5-12400F - ASUS 3060 Ti gdrr6X - 2x8b RAM 3600MHz.
DLSS modu ile aldığım FPS değerleri:
DLSS modu olmadan aldığım FPS değerleri:
Oyun ayarlarım:
Upscaler, DLSS 2 ile değerler bu şekilde. Eğer sizde modu kurmak isterseniz linkleri şu şekilde:

NVIDIA DLSS DLL 310.4.0 Download
This download provides various versions of NVIDIA's DLSS DLL for download. In this one file, which is bundled with all games that support NVIDIA's
Eğer nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız bununla ilgili video:
Modu daha detaylı inceledeğimde konuya güncelleme girerim. Şimdilik oyuna yeni başladığım için detaylı inceleyemedim fakat DLSS gözle görülür farklar yaratıyor.