O oguzz312 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #11 HayaletSürücü dedi: PC ayarlarından bölge ve dil ayarlarından Türkiye'yi seçmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Baktım Türkiye'de. ellma dedi: Yok kaldırılmamış hala duruyor hocam. Genişletmek için tıkla... 591529 dedi: Var hocam, sizde bir terslik olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonda gözüküyor ama bilgisayarda gözükmüyor.
HayaletSürücü dedi: PC ayarlarından bölge ve dil ayarlarından Türkiye'yi seçmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Baktım Türkiye'de. ellma dedi: Yok kaldırılmamış hala duruyor hocam. Genişletmek için tıkla... 591529 dedi: Var hocam, sizde bir terslik olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonda gözüküyor ama bilgisayarda gözükmüyor.
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #12 oguzz312 dedi: Baktım Türkiye'de. Telefonda gözüküyor ama bilgisayarda gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Storedan xbox uygulamasını kurun oradan açın
oguzz312 dedi: Baktım Türkiye'de. Telefonda gözüküyor ama bilgisayarda gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Storedan xbox uygulamasını kurun oradan açın
O oguzz312 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #13 m3hm3t3f3 dedi: Store'dan Xbox uygulamasını kurun oradan açın. Genişletmek için tıkla... Xbox uygulaması yüklü oradan bakıyorum.
m3hm3t3f3 dedi: Store'dan Xbox uygulamasını kurun oradan açın. Genişletmek için tıkla... Xbox uygulaması yüklü oradan bakıyorum.