Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 567 Çözümler 2 24 Eylül 2023 #11 SHYAH dedi: Zaten maviyle gözükmesi lazım. Gözükmüyorsa kodla geçiverseydin direkt keşke o kadar uğraşmak yerine. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mi var geçmek için?
SHYAH dedi: Zaten maviyle gözükmesi lazım. Gözükmüyorsa kodla geçiverseydin direkt keşke o kadar uğraşmak yerine. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mi var geçmek için?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 24 Eylül 2023 #12 Işıklımışıklı dedi: Öyle bir şey mi var geçmek için? Genişletmek için tıkla... Evet gorevlerin id sini bulup konsoldan tamamlayabiliyorsun. Basarimlar kapaniyor yapinca.
Işıklımışıklı dedi: Öyle bir şey mi var geçmek için? Genişletmek için tıkla... Evet gorevlerin id sini bulup konsoldan tamamlayabiliyorsun. Basarimlar kapaniyor yapinca.
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 567 Çözümler 2 24 Eylül 2023 #13 SHYAH dedi: Evet gorevlerin ID'sini bulup konsoldan tamamlayabiliyorsun. Basarimlar kapaniyor yapinca. Genişletmek için tıkla... Maalesef görev sonunda güç kazanımı olduğu için tamamlasa bile sonraki görevi başlatmıyor tam kafayı yemelik. Eski save girip yamasız, dosya bütünlüğünü doğrulayıp yapıyorum gene aynı sanki başka görev engelliyor.
SHYAH dedi: Evet gorevlerin ID'sini bulup konsoldan tamamlayabiliyorsun. Basarimlar kapaniyor yapinca. Genişletmek için tıkla... Maalesef görev sonunda güç kazanımı olduğu için tamamlasa bile sonraki görevi başlatmıyor tam kafayı yemelik. Eski save girip yamasız, dosya bütünlüğünü doğrulayıp yapıyorum gene aynı sanki başka görev engelliyor.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 24 Eylül 2023 #14 Işıklımışıklı dedi: Maalesef görev sonunda güç kazanımı olduğu için tamamlasa bile sonraki görevi başlatmıyor tam kafayı yemelik. Eski save girip yamasız, dosya bütünlüğünü doğrulayıp yapıyorum gene aynı sanki başka görev engelliyor. Genişletmek için tıkla... O gorevi konsol ile bitirince vladimirle tekrar konusmayi denedin mi?
Işıklımışıklı dedi: Maalesef görev sonunda güç kazanımı olduğu için tamamlasa bile sonraki görevi başlatmıyor tam kafayı yemelik. Eski save girip yamasız, dosya bütünlüğünü doğrulayıp yapıyorum gene aynı sanki başka görev engelliyor. Genişletmek için tıkla... O gorevi konsol ile bitirince vladimirle tekrar konusmayi denedin mi?
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 567 Çözümler 2 1 Ekim 2023 #15 SHYAH dedi: O gorevi konsol ile bitirince Vladimir'le tekrar konusmayi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Girmiyorum artık her şeyi denedim ana görev ilerlemeyince yan görevlerde bir yere kadar sıkıldım.
SHYAH dedi: O gorevi konsol ile bitirince Vladimir'le tekrar konusmayi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Girmiyorum artık her şeyi denedim ana görev ilerlemeyince yan görevlerde bir yere kadar sıkıldım.