Starfield hangi versiyonu alınmalı?

Premium pakette hikaye genişletmesi ve kostüm yazıyor. Game Pass'te hikayeyi ne kadar oynatacak mesela. Ya da bir kısıtlama verir mi? Bir yanda 1300 TL diğer yanda 30 TL. Ben çok güvenemiyorum aynı erişimi versinler :D

Premium pakette hikaye genişletmesi ve kostüm yazıyor. Game Pass'te hikayeyi ne kadar oynatacak mesela. Ya da bir kısıtlama verir mi? Bir yanda 1300 TL diğer yanda 30 TL. Ben çok güvenemiyorum aynı erişimi versinler :D

Aynı erişim fakat ben oyunları özellikle böyle büyük oyunları almayı sonsuza kadar oynamayı seviyorum yoksa her türlü aynı şekilde oynanıyor her Xbox özel oyunu çıktığı gün tam haliyle Game Pass de olacak Xbox CEO'su phill spencer kendi söyledi.

Selam arkadaşlar, Starfield'ı Steam üzerinden alacağım sizce hangi versiyonu daha mantıklı?
Premium al kafan rahat olsun. İleride gelecek olan hikaye DLC'si, kostümler ve 5 gün erken erişim kazanıyorsun. Kostümler ve erken erişim neyse de, ileride gelecek olan hikaye DLC'si önemli. Bethesda'nın hikaye DLC'leri ana oyun kadar kaliteli oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı