iTeee Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Starfield hediyeli bir sistem aldım Gaming.Gen.TR üzerinden fakat Starfield oynayacağımı hiç sanmıyorum, bunu satma hakkım var mı?
Starfield hediyeli bir sistem aldım Gaming.Gen.TR üzerinden fakat Starfield oynayacağımı hiç sanmıyorum, bunu satma hakkım var mı?
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Eylül 2023 #2 AMD kodunu aktif etmek için bileşenin bilgisayara takılması gerek diye biliyorum. Satamayabilirsin.
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 5 Eylül 2023 #3 Eğer donanım üzerinde gelmiyorsa satabilirsin kimsede bilmez ama son dönemde atıyorum Intel 12.nesil ile birlikte hediye geldiyse o kodu sadece 12.nesil bilgisayarlada aktif edebiliyorsun.
Eğer donanım üzerinde gelmiyorsa satabilirsin kimsede bilmez ama son dönemde atıyorum Intel 12.nesil ile birlikte hediye geldiyse o kodu sadece 12.nesil bilgisayarlada aktif edebiliyorsun.