Starfield için heyecanlı mısınız?

Hocam ileride fiyatlar ne olur bilemeyiz, şu anda almaya bütçeniz varsa düşünmeden çekin bence.

Pazartesi karta atmayı düşünüyorum 1000 TL'yi. Acaba Starfield'ı 5 Eylül'de alıp incelemelerine göre eğer sevmezsem iade etsem mi diyorum. Çünkü bende God of War, Spider-Man gibi oyunlar yok ve hayatımda hiçbir oyuna 250 TL ve üstü bir para vermedim çok tırsıyorum o yüzden. Bir tek ETS 2'ye ve ATS'ye deli gibi para harcadım DLC aldığım zaman. Sevdiğim çoğu oyunu zamlanmadan almıştım mesela RDR2. 98 lirayken çekmiştim kasım ayında.

Ama bilgisayarım kaldırmadığı için anca kaldıracağı vakit oynayabilirim. O yüzden kararsızım alıp almamaya. Öğrenci birisiyim 1000 lira çok iyi para benim için.
Oynayamayacaksan alma GamePass'ten kaldırılmıyacaktır oradan oynarsın paran cebinde kalsın.

Değilim. 5 yıl önce E3'te TES 6 tanıtımı beklerken basit bir görselle geçiştirip Starfield diye bir şeyi öne çıkardıkları günden beri Bethesda benim için ölü. Fallout 4 ve özellikle Fallout 76 rezillikleriyle vakit kaybettikten sonra kendilerini kurtarmak için yanlış IP seçtiler.

Evet, uzay ve bilim-kurgu temasını hep sevmişimdir.

Acaba hangi kanaldan izlesem. Dost Kayaoğlu ve Orhun Kayaalp var aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…