Starfield incelemem

User Score'a bakmıyorum artık ama neden Metacritic'e bakmayalım?

Metacritic çok küçük detaylara dahi takılır ona göre puan verir sen oyuncusun o kadar umursamazsın oyun güzel gelebilir sana metaciritici düşük olup sevdiğim çok oyun var.

Onlar takılır puan kırar ama sen normal bir oyuncu olarak takılmazsın görmezsin dahi.
Tamam işte bu iyi değil mi bizim görmediğimiz yerleri görüp puan kırıyorlar gerçek puanı öğrenmiş oluyoruz yinede 90 üstü bekliyordum 85'e kadar düşmesi beni düşündürdü bide çok fazla yükleme ekranı var bu yeni nesil bir oyun değil miydi?

Yani bir odaya girdiğin zaman yükleme ekranı olmaması gerekiyor.

SSD n varsa zaten 2sn de açılıyor. Oyunu kopuk yapıyor biraz ama zaten hemen açılıyor. Çok da sorun edilecek bir şey değil.

Demeye çalıştığım şey bu değil sen metacritice bakar düşük diye oynamazsın ama aslında sevebilirsin metacritic oyunun her detayına bakar en ince detayına kadar bakar sen normal bir oyuncu olarak metacriticde puan verenlerin puan kırdığı birçok noktayı görmeyebilirsin yükleme ekranı zaten olmaması gerek kimse savunmadı ki yükleme ekranlarını.

Son düzenleme:
SSD n varsa zaten 2sn de açılıyor. Oyunu kopuk yapıyor biraz ama zaten hemen açılıyor. Çok da sorun edilecek bir şey değil.
Yani videolardan baktığım zaman cyperpunk 2077'de odaya girdiğin zaman yükleme ekranı olmuyormuş ve 2020 yılında çıkış yaptı bu oyun şuan starfield 2023 yılında çıktı bence odaya girdiğimiz zaman yükleme ekranı olmaması lazımdı.

Devasa bir dünya ya sahip hiç Bethesda oyunu oynadınızmı bilmiyorum ama çok büyük dünya ya sahip bir oyunda bu bir nebze kabul edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…