Starfield incelemem

Skyrim'in oyun motoru creation Engine'i kullanıyor çok eski bir oyun motoru olduğu için bu kadar yükleme ekranı var.
Anladım hocam peki neden yeni motora geçmediler bunun hakkında bir bilgi var mı? Birde uzay aracınla gezegene iniş olsa güzel olurdu.

Anladım hocam peki neden yeni motora geçmediler bunun hakkında bir bilgi var mı? Bir de uzay aracınla gezegene iniş olsa güzel olurdu.

Oyun 8 yıldır falan geliştiriliyor diye biliyorum oyunun yapım aşamasına başlandığında o kadar da eski bir motor değildi yarı yoldada değişmek istememişlerdir.

Steam yorumlarına bakmayı pek tavsiye etmem, en azından Türkçe yazılanlara. Bazıları oyun fiyatına sövüp sayıyor, bazısı 1000 saat oynayıp kötü diyor ama incelemesi iyi. Yapımcıya söveni de var. Eğer gülmek istiyorsanız Steam yorumları o zaman iyi oluyor.

User Score'a da hiç bakılmaz oyuna sahip olmayan dahi puan verebiliyor PS ci Xbox'a 0 veriyor xboxcu PS e 0 veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…