Starfield metacritic 87!

BG3 ne alaka anlamadım. Cyberpunk'ı güncel versiyonda oynadım ve bug falan kalmamış iyi çalışıyor.
Hangi GOTY olacak tartismasindan geldik buralara. Muhtemelen Starfield'da komplike bir oyun oldugu icin tonlarca bug ile erken erisime acilmistir. Ben boyle bir durumda oyunun degerlendirilmesine karsiyim acikcasi. Oyunun kalitesini kurgusu, derinligi, literalligi, sanat stili, yaraticiligi belirler bence. Buglar yavas yavas temizlenir sonucta.

Oyun ne zaman erişime açılırsa o zaman değerlendirilir. Hata varsa çözüp yayınla oyunu. Hatalarla yayınlayıp kötü değerlendirme puanları gelince bundan yakınılacaksa firmalar hiç oyun çıkarmasın daha iyi. Hatalı oyun çıkarıyorsan, yarım çıkarıyorsan böyle yorumlarla karşılaşırsın. Bu kadar basit.

Hatalarla yayınlayıp kötü değerlendirme puanları gelince bundan yakınılacaksa firmalar hiç oyun çıkarmasın daha iyi.
Ayrica senin bunu hangi oyun icin soyledigini de anlamis degilim. Baldur's Gate 3'un metacritic puani %96 farkindasin degil mi? Ayrica user feedback olmadan gunumuz 150GB'lik oyunlarini buglarindan arindirmak oyle cocuk isi degil. Yapabiliyorsan kendin yap.

Peki ya bu hatalar reproduce edilememisse? Haberleri olmayan seyi nasil duzeltecekler?
Oyun sektöründe testerlık diye bir iş vardır bilir misiniz? İşte testerlar sizin oyunculardan beklediğinizi yapıp para alır.
Firma bile oyuna erken erişim demiyor, size ne oluyor? Firma bu oyuna erken erişim vs. demeden direkt gold statüsü adı altında(Gold statüsü tamamlanmış oyun demektir) çıkarıyor ve hatalı çıkarıyor. Bu yarım oyundur, erken erişim vs. değil.

Adamların eleştirdiği nokta metacritic puanının 96 olması zaten tabii farkındalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…