Starfield metacritic 87!

Dur daha kaç tane inceleme gelmiş ki?

Bunu hakeden bir oyun değil, çok net. Birileri para veriyor oyunu kötü göstermeye çalışıyor, fanboylar çıldırmasın diye üstü kapalı anlatıyorum anlayan anladı . Bu arada en az 95'lik oyun.

Oyunu 5 dakika oynamadan yaptığım yorum.

Şuan ortam garip bazıları öve öve bitiremiyor bazıları gömüyor.
Bu sektörde ilk yaşanan bir şey değil. Çok nadir tüm basının ve oyuncuların övdüğü oyun çıkar. Onun dışında basın tarafında da oyuncu tarafında da öven olduğu kadar gömen de olur. Ki bu normal bir şeydir. Herkesin beklentisini karşılayan oyun bir kaç yılda bir gelir. Elden Ring bile öve öve bitirilemese bile türü sevmeyenler için kötü bir oyundur.

90 ve üstü bekliyordum, yinede pek fark etmez.

Enis Kirazoğlu'dan izledim biraz ve vurma efektleri sanki 2006'dan kalma gibi çok kalitesiz. Adama sıkıyorsun adam tepki vermiyor?

Ben olsam 80 verirdim.
Bir tane video izleyip yorum yapamazsınız hocam. Bu da ülkede yeni moda oldu. Oyun bu arkadaşlar, oynayarak yorum yapmalısınız. Bir tane video izleyerek değil. Oynayarak ancak hikâyesini doğru düzgün anlarsınız. Oyunların da oyun olma sebeplerinden biri sadece hikâyeden ibaret olmamasıdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 10:17 aç izle vurulma efektine bak sonra konuş?

Bilmiş bilmiş laf atmayın gayet açık adam da söylüyor çok küt bir animasyon var al aç izle bunun için oynamalık bir olay yok?

Hala gelmiş gülme efekti atıyorlar hiç objektif bakmıyorsunuz bazı şeylere. Takım tutar gibi savunmana gerek yok evet abi burası kötü olmuş diyebilirsin yok bizim ülke böyle şöyle deyip kendini 190IQ zannetmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…